zaglibio objavljeno: 8. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 8. veljača 2008. Šta ako policajac ne postupi u skladu sa zakonom, kome se žalit? prekršajnom sudu ili nadležnij policijskoj postaji. ako se može žalit opće???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. U slučajevima kada građanin smatra da su postupanjem, odnosno ne postupanjem policijskog službenika, povrijeđena njegova prava ili da je došlo do povrede zakona, u vremenu od 0 do 24 sata može podnijeti pritužbu na telefon 92 (Operativno komunikacijski centar (OKC) policijske uprave na čijem se području događaj dogodio) ili na besplatni telefon za pritužbe MUP-a RH 0800 - 0092. Pored navedenog, građanin koji je nezadovoljan postupkom policijskog službenika može podnijeti i pisanu predstavku nadležnoj policijskoj upravi ili Ministarstvu unutarnjih poslova, koji će sukladno članku 6. Zakona o policiji ispitati navode predstavke i u roku od 30 dana dostaviti odgovor podnositelju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zaglibio odgovoreno: 8. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. meni je policajac zaplijenio auto/to ne znam po kojem je članku zakona/. a drugi dan su na njemu pronađena oštećenja na braniku, a mi prije toga nismo napravili nikakv nalog zašto se auto oduzima, na koliko sati, oštećenja na njemu stanje km. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.