Jump to content

Zakoni i praksa from Tommy


Tommy

Preporučene objave

Haj svima!

 

Prije svega, kratka napomena: sve što od sada budem u vezi pravosudnog i prakse objavljivao na Legalisu the Best, objavljivat ću isključivo u ovom folderu-temi, tako da sve bude na jednom mjestu.

 

Na linku:

 

http://free-sb.t-com.hr/Tomislav-Mirosavljevic/zakoni-05-08-2005.exe

 

nalaze se svi zakoni za pravosudni u pročišćenim tekstovima važećim na dan 05. kolovoza 2005. Datoteka sa zakonima komprimirana sadrži 3,7 MB.

 

Donosim, među ostalim, pročišćeni tekst nedavno objavljenog Zakona o državnim službenicima, pročišćeni tekst Kaznenog zakona na dan 05.08.2005. zajedno s ispravkom, pročišćeni tekst Zakona o poljoprivrednom zemljištu na dan 05.08.2005., te pročišćene tekstove Ovršnog zakona, Zakona o radu i Zakona o DSV-u na dan 05.08.2005.

 

S obzirom da sam u zadnje vrijeme busy, pročišćene tekstove zakona, (k)ako se zakoni budu mijenjali, donosit ću u paketu i nadalje, ali od sada mjesečno jedanput, odnosno odmah čim se neki organski zakon izmijeni, a zajedno s pročišćenim tekstom izmijenjenog organskog zakona donijet ću i pročišćene tekstove ostalih do tada izmijenjenih zakona, a sve to najkasnije do 15. dana u mjesecu.

 

Uh, a da se zakonodavac malo odmori!

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Koje su razlike od onih verzija od 25.07.? Tak da samo te izmjenim...

 

HVALA.

 

samo ovi: Zakona o državnim službenicima, pročišćeni tekst Kaznenog zakona na dan 05.08.2005. zajedno s ispravkom, pročišćeni tekst Zakona o poljoprivrednom zemljištu na dan 05.08.2005.???????????

 

Ovršni, DSV i rad su izmjenjeni već u onom izdanju od 25.07.????

 

HVALA MAJSTORE TOMMY!!!!!! :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Mislim da si u pravu: Ovršni, DSV i rad su OK već u izdanju 25.07.2005. A sasvim sigurno si u pravu i za zakone 05.08.2005.

 

Inače, by the way, odredbu čl. 35 st. 3 Ovršnog zakona (NN 57/96, 29/99; 42/00-Odluka USRH; 173/03, 151/04, 88/05) moj sud je počeo neumoljivo primjenjivati: i za pogrešku u jednom slovu, npr. COMPANI umjesto COMPANY, odbacujemo. To je izvrsna odredba.

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Ljudi, it's nice to be back! :)

 

Bilo me je svugdje, a za nekoliko dana idem na dopust za pravosudni. Mislim prijaviti za lipanj i izaći, ako me pred ulazak u Min. pr. ne pokoleba strah i ne odustanem prije prve pismene zadaće.

 

Anyway, sa stranice:

 

http://free-sb.t-com.hr/Tomislav-Mirosavljevic/zakoni-12-02-06.exe

 

možete skinuti pročišćene tekstove zakona.

 

Ovdje se nalaze svi zakoni za pravosudni u pročišćenim tekstovima važećim na dan 12. veljače 2006.

 

Donosim, među ostalim, pročišćeni tekst Sudskog poslovnika, Zakona o Državnom sudbenom vijeću, Stečajnog zakona, Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te tekstove novih zakona – Zakona o sudovima i Zakona o osiguranju.

 

Datoteka ''zakoni-12-02-06.exe'' ima 4,3 MB i ne bi smjelo biti problema oko njezinog otvaranja.

 

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e, stvarno si faca, nema šta! nego, pišeš da si stavio pročišćeni tekst Stečajnog zakona, zar se mijenjao? naime, gledala sam u NN pa sam vidjela da je zadnja izmjena bila 2004.

btw. ne mogu više podnijeti te izmjene zakona... totalno me izluđuju! jedino - sretni mi što imamo tebe koji nam sve lijepo serviraš gotovo. thnx, keep up the good work!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na podsjetniku za Zakon o šumama. Zaista, nisam znao da je izašao novi. Od ponedjeljka, 20.02.2006., i taj će zakon biti uvršten u komplet zakona dostupnih na:

 

http://free-sb.t-com.hr/Tomislav-Mirosavljevic/zakoni-12-02-06.exe

 

Iskreno, hvala na sugestiji!

Inače, to može pitati jedino Josipovićka pa je korisno, zlu ne trebalo, pročitati ga uz kavicu barem jedanput.

 

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 4 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...

Ovim putem želim zahvaliti svim kolegama korisnicima Legalisa koji su me podržavali u mom radu. Nedavno sam i ja napokon položio pravosudni.

 

Nadam se da ćete mi dopustiti malo vremena da se odmorim od svega u vezi s pravosudnim. Pokušat ću u dogledno vrijeme ažurirati moj website i staviti na njega tada aktualne pročišćene tekstove zakona za pravosudni, a do tada predlažem koristiti novi (iznimno dobar) site s pročišćenim tekstovima zakona i skriptama za pravosudni (link ima na Legalisu).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa gdje si legendo??? Već sam se zabrinula za tebe. Pitala što je s tobom, anitko ne zna. Drago mi je da si se i ti napokon pridružio nama kojima je teret pravosudnog iza nas. A još uvijek smo tu da pomognemo kolegama koji se tek hvataju ili su se već uhvatili u koštac sa pravosudnim. Javi se!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija