cososhot objavljeno: 10. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 10. veljača 2008. Slijedeća situacija (2 h ujutro): Vraćam se doma iz trogira u split i zaustavi me policija,ustanove da mi je istekla vozačka dozvola i napišu mi kaznu,to prihvaćam i nastavljam u split,u samom splitu me policija opet zaustavlja jer sam kao prošao kroz crveno (prošao sam kroz žuto-crveno radi ubrzanja,procjena je bila da se nebi stigao zaustaviti pa sam shodno tome odlučio slijediti pravila vožnje i dodati malo gasa i proći semafor) i piše mi kaznu radi prolaska kroz crveno,te nakon mog upozorenja da mi je vozačka istekla i da sam drugi put zustavljen u roku od 1h pišu kaznu istu što mi je napisao i policajac kod trogira,stoga moje je pitanje : 1.Da li oni imaju pravno uporište da mi napišu 2 iste kazne!? 2.Kome se moram žaliti? i 3 pitanje nevezano za ovo,da li me policija može isključiti iz prometa pod izlikom da mi je vozilo tehnički neispravno ako imam zatamljena prednja stakla! Svima koji pomognu hvala lijepa ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 10. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2008. policajci su vas mogli taj dan zaustavljati bezbroj puta i pisati jednu te istu kaznu....a to je da upravljate vozilom dok vam je rok važnosti vozačkoj istekao.... vi ste i dalje u prekršaju i on još pretpostavljam traje. umjesto da nešto poduzmete, vi i dalje vozite. shodno tome i dobivate kazne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.