Jump to content

najamnine u stanovima MORH-a


lakiki

Preporučene objave

Pitao bi gosp. Mrnjavca ili nekog tko zna odogovor na moje pitanje.

hrvatski sam branitelj i živim u stanu MORH-a od 1994. Stan još nije sudski rješen, i najamninu nisam plaćao od useljenja do danas. Zanima me kome se mogu obratiti za inofrmaciju o plaćanju najamnine, a i da li je točnoa informacija da se zaračunavaju ogormne kamate?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa uslio sam nezakonito kao i većina.MORH još vodi spor sa bivšim nositeljem stanarskog prava. Najamnina dolazi na moje i na njegovo ime, a ja nisam nikad dobio nikakavo rejšnje za stan. planiram platiti svu zaostalu najamninu samo sam došao do informacija(neslužebenih) da se zaračunavaju ogromne kamate na neplaćene račune o najamnini

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svako korištenje stana, čak i bespravno, podliježe obvezi plaćanja svih troškova stanovanja. Kolike će biti kamate to je teško reći, a dali ćete uopće moći ostati u tom stanu.......

 

Dali je stan na području posebne državne skrbi? Ako jeste, odlukom (Uredbom) Vlade RH od 1. kolovoza 2005. godine svi stanovi na područjima posebne državne skrbi darovat će se braniteljima uz određena ograničenja boravka, zabranu otuđenja i sl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija