materobi objavljeno: 28. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 28. veljača 2008. Malo sam ovdje čitala po raznim temama, i ako sam dobro shvatila ako dobijem otkaz za vrijeme porodiljnog ne gubim pravo na naknadu. Naime, zaposlena sam zadnjih 11 mjeseci na ugovoru na određeno do 31.03.2008., a na porodiljni imam pravo od 16.03.2008. Ako mi se prekine radni odnos, imam li pravo prvih 6 mjeseci na naknadu iz prosjeka plaće, a drugih 6 na onih 2500 kn. Rubens? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 28. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2008. Kak ti veliš. Dobro si shvatila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ksx odgovoreno: 3. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. da samo vi ne dobivate otkaz već vam ugovor o radu istiće jer je i sklopljen na određeno a to nisu iste stvari Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.