ZastoJa objavljeno: 4. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 4. ožujak 2008. Mene zanimaju iskustva ljudi koji su polagali stručni ispit iz zaštite na radu. I to, po mogućnosti onih koji su diplomirali na Visokoj školi za sigurnost, navodno takve više gnjave ilitiga kriteriji su viši? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 14. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. Dobila sam poziv.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 14. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. U zadnjem postu ove teme ima nešto o ZNR. Možda pomogne. U svakom slučaju navijamo za Vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 14. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. Hvala, Milly...ali to je odgovor vezan uz dio stručnog ispita iz građevine, strojarstva, čega već ono, ja idem baš na ZNR....ajooooooj..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 10. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Ja položilaaaaa! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Cmuok! Cmuok! A sad još molim te nađi vremena i ovdje pribilježi pitanja na koja si odgovarala, osobne dojmove o predvačima, koliko si dnevno učila, koliko kava i tableta za smirenje popila (prozvođače ne pišeš, samo dozu), jesi li jako izdavila svoje bližnje, imala raznorazne tegobe koje idu u kompletu s ispitom ...i sve ostale bitne činjenice vezane uz ZNR. Tnx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 12. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. Pa, što se pitanja tiče, nisam još uspjela sve pribilježiti, ali i mislim da na ovom portalu i nema interesenata za taj stručni. Ako se nađe koji neka mi se javi. Dojmovi o ispitivačima: najkraće rečeno - korektni. Iako je mene jedan uspio zbuniti....kad smo već kod pravnika....baš taj...ja tvrdim jedno, on drugo...ja sigurna, ali ne želim ispasti pametnjakovićka, pa sam brzo prešla na okolišanje i slijedeće pitanje . Poslije pogledam u Zakon o radu i zbilja stoji tako kako sam ja rekla (ne može se raditi o mojem krivom tumačenju jer je u pitanju jedna brojčana vrijednost, a ne neko tumačenje koje se može dati ovako ili onako). Uglavnom, na jednom forumu sam pročitala da "kad ne znaš ti pomognu i pitaju te uglavnom ono što radiš", u smislu grane industrije u kojoj si....i tako je nekako i bilo.... Tegobe.....fizičke, fiziološke i psihičke sve koje običan čovjek poznaje, ali što se tableta tiče - njih sam se u to doba riješila, trebaju mi "samo" na poslu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.