Jump to content

Tjeralica zbog vojne obveze


MaliAlen

Preporučene objave

Ja sam znao isto tako jednu osobu koja je prije 12 godina trebala služiti vojni rok ali nije se javila pozivu već je otišla u drugu državu živjeti i raditi.

 

Danas je ta osoba državljanin te druge države i ima njihovu putovnicu. Bilo bi to sve ok., da prilikom nije ovoj drugoj državi dala lažne podatke, odnosno dala je krivo mjesto ( državu ) i datum rođenja dok mu je ime i prezime osalo isto.

 

Ta osoba je u rh nasljedila prije nego je pobjegla nekretninu ( ali je samo suvlasnik u jednom djelu te nekretnine ), sada da i hoće doći u posjed te nekretnine ne može prije nego li se prijavi policiji ( ja mislim da je tako ). Jer je uzenljišnim knjigama upisana kao druga osoba ( ona koja je pobjegla, a ne ona koja danas ima putovnicu te druge države, znači ona koja je rođena ovdje u rh drugog datuma ).

 

Recimo da sutra i dođe u rh na granici je neće nitko dirati jer se ta osoba ne traži u rh, odnosno ne poklapa se tjeralica sa mjestom i datumom rođenja, ali s druge strane neće moći ništa napraviti s ovom nekretninom koju posjeduje ( ne može je ni pokloniti, ni prodati , ništa ). Ali isto tako i njegovi rođaci s tom nekretninom bez njegova potpisa ne mogu ništa napraviti jer je on suvlasnik djela iste, nekretnina nije etažirana.

 

Jedina bi mu mogučnost bila da se proglasi nestalom osobom. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 5 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija