Jump to content

Godišnji odmor.


sterop

Preporučene objave

Pitao me prijatelj ja mu nisam znao odgovorit ,pa ajte vi.Raskid DVSa bio na bolovanju dugo srčani udar,sad ga šalju u mirovinu ,ali ima neiskorištenog ,godišnjeg odmora .Kaže da je nazvao S1 i ovi mu odgovorili da nema pravo na novćanu naknadu zbog neiskorištenog godišnjeg ,dali je to po zakonu moguće ili MORH ima neke svoje zakone vezane uz godišnji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobro si reko....oni su država u državi....dok sam radio, za toliko sam stvari bio zakinut da je to bilo strašno...kakva nadoknada za godišnji....nema tu sindikata da se imaš kome požaliti...znaju to i oni i debelo koriste...možda sam ja još u onom ratnom drillu...ali moš mislit kakva iskustva imam kad su mi ovakva pitanja smiješna....mi još malo nismo imali ni zdravstvenu zaštitu...kad pitaš poručnika da ideš kod liječnika kaže kakav doktor...ja sam ti doktor nema ljudi...popij andol i na stražu.....mislim da se to još dešava....dok neke druge generacije ne zamijene stare običaje ništa od vojničkih prava....pozdrav...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija