teo321 objavljeno: 6. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 6. ožujak 2008. iskustva sa pripravništva na općinskom sudu u zg, radno vrijeme, posao koji se obavlja, atmosfera, jednom riječju sve šta vam padne napamet. Hitno, punohvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. nemam osobnih iskustava, ali po pricanju jako dobre prijateljice je posao super (slusas rasprave, pises presude, rjesenja...), atmosfera isto super, radno vrijeme od 8-13, 14, 15, 16(kad te sudac pusti)... jedino treba upast tamo!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
teo321 odgovoreno: 12. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. hvala na inf Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mia.a odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Hej Teo321, imaš li kakvih informacija kada bi mogao biti raspisan bilo kakav natječaj za sud? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
teo321 odgovoreno: 13. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. čuo sam da na općinskom građanskom ništa neće bit tako skoro jer su uzeli 10 vježbenika u 10 mj, a i velik je interes volontera, za druge sudove neznam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mia.a odgovoreno: 13. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. Hvala na inf. Istina, baš sam išla provjeriti, primljeno je 10 vježbenika...Sigurno dugo neće biti natječaja. Možda volontiranje nije loša opcija???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
teo321 odgovoreno: 13. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. ja mislim da nije, samo ako imaš mogućnosti da to podneseš, mislim financijski, ali sve radiš kao i pripravnik, ma ustvari kad si na sudu bilo kao pripravnik ili volonter sve je na tebi, ako hoćeš radit i učit super, ako ti se neda dat će ti spise pa čitaj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.