SEBASTIAN objavljeno: 15. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2008. Imam pitanja u vezi podnošenja ustavne tužbe. Zanima me kada se podnosi ustavna tužba da li u njoj može biti tuženo više osoba ili za svaku osobu mora ići posebna ustavna tužba i da li se zajedno u istoj tužbi može tužiti fizička osoba i pravni objekt ili se to teba odvojiti? Također me zanima da li u jednoj tužbi može biti više tužitelja, i da li istovremeno na istoj tužbi tužitelji mogu biti fizičke osobe i pravni objekt? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 15. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2008. Nema potrebe da isto pitanje postavljate 2 puta u različitim forumima. Editirano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SEBASTIAN odgovoreno: 15. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2008. Pitanje je postavljeno dva puta iz razloga što nisam znao u koju rubriku da postavim pitanja u vezi ustavnih tužbi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 15. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2008. Na što ste mislili kad ste spomenuli "fizička osoba i pravni pobjekt"? Evo Vam link na stranice Ustavnog suda s obrascima i uputama za podizanje tužbe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SEBASTIAN odgovoreno: 15. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2008. Pod pravnim objektom mislio sam na tvrtku a pod drzgim pojmom na osobu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.