lukrezia objavljeno: 1. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2008. navodno sam naslijedila imovinu u C.Gori,kako da to doznam,ne putuje mi se tamo.Postoji li neki drugi način?? To je bilo prije tri godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. Jeste li dobili poziv na ostavinsku raspravu? Ako je proveden postupak, dobiti ćete odluku o nasljeđivanju. Ja bih prije puta nazvala i telefonski sud u CG, da vidim o čemu se radi i da li ima potrebe dolaziti osobno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 1. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. nikakvu poštu nisam dobila,čak neznam točan datum smrti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. Hehe..pogledaj današnji datum!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. I..hvala na opsežnom odgovoru.! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 1. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. molim notaricu za odgovor,savjet,bilo šta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Vi to mene čestitarite za 1. april!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 4. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. Ne,draga notarice,ja to za ozbiljno pitam,pa ako može savjet još koji? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 17. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2008. Pa zbilja, mjesecima mi nitko nije odgovorio??!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 17. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2008. Kako ste za to uopće saznali, jel putem onog šaljivog poziva Znate li uopće koga ste imali tako bliskog u CG i što ste radili ovih 6 mjeseci s tim u vezi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.