rudi212 objavljeno: 7. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2008. Upisala sam auto-školu.Za otprilike 2 tjedna imam ispit. Međutim imam problema sa gospođom iz komisije koja me diskriminira i ponižava( poznajem je iz viđenja).Stalno govori proziv mene instruktoru.Zanima me mogu li tražiti izuzeće i drugog ispitivača iz komisije?Kome se obratiti?Što točno da napišem?? Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. Možete tražiti, a obratitite se HAK-u za upute Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zecof odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. Postoji mogucnost naknadnog prigovora poslije provedenog ispita. Mora biti na pismeno i odmah predano, a nakon toga se ispit ponavlja pred komisijom. Isto tako, nemozete unaprijed biti sigurni da ce doticni ispitivac doci ponovno na vas ispit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.