pesimist objavljeno: 10. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2008. Ljudi jel itko pronašao način kako prodati dionice PIK-a Vrbovec dobivene od HFP-a za RVI? Dionice nisu uvrštene na burzu a iz kontakta sa djelatnikom na info pultu navedenog poduzeća došao sam do saznanja da u skorije vrijeme neće niti biti. Vjerujem da je još netko dobio ovo pa molim informaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pesimist odgovoreno: 11. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2008. Evo mene opet!! Da pitam još jednom, možda ipak netko zna što o ovome??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 30. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2009. neki dan sam razgovarao sa hb koji je dobio dionice pik-vrbovec i nemože ih prodati.sumnja da je stara firma ugašena a osnovana je nova pik d.d. i takve se dionice nalaze na zse.trebalo bi provjeriti kod brokera da li je stara firma (pik vrbovec) sada pod novim imenom (pik dd). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 30. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2009. pozdrav...kada smo več kod dionica,kako stoji situacija sa dodjelom dionica za hrvi,predao sam zahtjev za dodjelu prošle godine negdje u petom mjesecu,pa valjda če mi odgovoriti do kraja godine,jer kada sam ih zvao prošle godine u fond rekli su mi da se mogu nadati za godinu i pol? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drago40 odgovoreno: 30. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2009. haa..,ja tek predao znaci da se pripremim na dugooooo cekanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 30. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2009. drago40 je napisao: haa..,ja tek predao znaci da se pripremim na dugooooo cekanje Čeka se otprilike oko 2 godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drago40 odgovoreno: 30. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2009. bilo bi smjesno da nije ironicno,tko zna mozda je to dobro,mozda im za to vrijeme poraste vrijednost Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 31. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2009. koliko je smiješno ili ironično nemogu odgovoriti ali smo slijedećeg mišljenja.Todo je kupio od države prezaduženo poduzeće za neku siću.uzeo ,odnosno kupio,samo 51 % koliko je dovoljno da bude većinski vlasnik.slijedom toga promjenio je ime poduzeća (dozvoljeno zakonom)i kao takvo nema više nikakve obaveze sa starim poduzećem (ime,dugovanja,..).jednostavno stari pik ne postoji već novi.za sigurnost bi trebalo provjeriti kod brokera da li je pik dd "slijednik"pik vrbovca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninosk odgovoreno: 31. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2009. ja sam dobio prije dvije godine dionice pik vrbovec i od tada ih nemogu nikako prodati,zvao sam i u pik vrbovec,tamo su mi rekli da neče u dogledno vrijeme na burzu,kod brokera nisam ni probavao jel mislim da je to uzaludno,javljali su mi se neki da bi kupili po nekakavoj smiješnoj cijeni,neznam šta bi sa njima,ako ima tko kavih informacija neka se javi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 31. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2009. kolika im je knjigovodstvena vrijednost a koliko su tebi kunića davali za jednu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninosk odgovoreno: 31. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2009. nominalna vrijednost 100 kuna,a meni nudili 10 kuna po dionici,neznam možda treba čekat,a možda ne,nemožeš tu biti pametan ja ih imam 132 kom i nedam ih u bescjenje pa makar na kraju ne vrijedile ništa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
spiderman odgovoreno: 2. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2009. nije promijenjeno ime, ni išta slično. todorić,odnosno agrokor je vlasnik 99,77% firme. naš forumski kolega je zajedno sa svojim sudrugovima koji su dobili dionice od hfp na 10.mjestu dioničara. oznaka pikv-r-a. možda kad todi bude potreban kreditni rejting, izlista dionice na burzu. s obzirom da je ff iznimno mali, bojim se da neće biti kakve velike trgovine.sve skupa mimo tode ima ukupno 14.000 dionica. jedino pokušat njemu prodat,ali to im baš ničemu ne treba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.