Jump to content

PIK Vrbovec-dionice


pesimist

Preporučene objave

  • 9 mjeseci kasnije...

koliko je smiješno ili ironično nemogu odgovoriti ali smo slijedećeg mišljenja.Todo je kupio od države prezaduženo poduzeće za neku siću.uzeo ,odnosno kupio,samo 51 % koliko je dovoljno da bude većinski vlasnik.slijedom toga promjenio je ime poduzeća (dozvoljeno zakonom)i kao takvo nema više nikakve obaveze sa starim poduzećem (ime,dugovanja,..).jednostavno stari pik ne postoji već novi.za sigurnost bi trebalo provjeriti kod brokera da li je pik dd "slijednik"pik vrbovca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam dobio prije dvije godine dionice pik vrbovec i od tada ih nemogu nikako prodati,zvao sam i u pik vrbovec,tamo su mi rekli da neče u dogledno vrijeme na burzu,kod brokera nisam ni probavao jel mislim da je to uzaludno,javljali su mi se neki da bi kupili po nekakavoj smiješnoj cijeni,neznam šta bi sa njima,ako ima tko kavih informacija neka se javi :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nije promijenjeno ime, ni išta slično. todorić,odnosno agrokor je vlasnik 99,77% firme. naš forumski kolega je zajedno sa svojim sudrugovima koji su dobili dionice od hfp na 10.mjestu dioničara. oznaka pikv-r-a. možda kad todi bude potreban kreditni rejting, izlista dionice na burzu. s obzirom da je ff iznimno mali, bojim se da neće biti kakve velike trgovine.sve skupa mimo tode ima ukupno 14.000 dionica. jedino pokušat njemu prodat,ali to im baš ničemu ne treba.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija