vuki09 objavljeno: 14. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2008. pa dičemo mi sa tolikim silnim novcima... ali nebrinite u prošloj meti od 12.04 2008 naša drugarica Jadranka Kosor poručila je da neprodajemo udijele nego radije da se obratimo zakladi da novca ima dovoljno... zašto dividenda nije isplačivana prije mijesec dana kad su dionice bile malo puno više od 580kn ... a dividenda je tribala biot 61.50kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. Dividenda se isplaćuje nakon što skupština dioničara donese odluku da istu isplaćuje na osnovi godišnje dobiti u firmi.Ta godina traje od 31.03. do 31.03. sljedeće godine a ne od kalendarske godine.HT ima skupštinu dioničara iduću sedmicu za isplatu dividendi za prošlu godinu tako da ne znam kako su nama obračunavali.Da mi vodimo državu umjesto njih odavno bi propala a njima to ide ipak bolje ide jer nas uvijek dignu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. Zato jer nas "gospoda" iz vlade i sabora muljaju, zašto su oni dušebrižnici nas branitelja, zato jer se boje da će "bogati" hrvati koji su trunuli u bunkerima i rovovima dok su se oni bogatili, navaliti i tražiti prodaju udjela. Fond baš nije tako kako ga oni prikazuju. Upamtite.!!!!! novca u fondu nema, a dr. Ivo i Suzana će već za 2 mjeseca nešto izmisliti. Uzet će nam da namire. Sjetite se kako su nas "velikodušno" nagradili i "vratili" mirovine koje su nam godinama pljačkali. I kako su nam "vratili" Tako da su nam naše novce uzeli polovicu. Zato dragi branitelji, savjet: Navalimo svi odmah, to su ionako naši novci koje mi trebamo, a ne slušati kako treba čekati, dosta smo mi čekali! NE VJERUJTE IM, OPET NAM HOĆE PODVALITI. BUDIMO SLOŽNI I JEDINSTVENI ISTO KAO ŠTO SMO BILI 1991. MOGU NAS ŠIŠATI KAO OVNOVE, AL NAS NEĆE JE**TI KAO OVCE.!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ciljač odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. svako ima pravo na svoje mišljenje ali ja svoje neću prodavati pa taman kroz neko vrijeme ne vrijedile ništa !!! :amen: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evome odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. ni ja ne prodajem,pa nek propadnu ak im je suđeno................ipak računam ostat će djeci nešto od svega toga Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivap odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. navodno sam čuo, da nisu prenosive niti nasljedne.. dakle da li je istina da ih djeca ne mogu nasljediti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evome odgovoreno: 15. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. krivo si čuo (djeca i naravno supruga) imaju pravo nasljediti dionice Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. često čujem od forumaša izraz "ostavit ću djeci". na koji način i kako, kako će djeca taj novac iskoristiti? ja neću ništa ostaviti djeci nego ću sav taj novac iskoristiti za uređenje kuće i kupovinu namještaja i tehnike. a kad odem u nebo siguran sam da sam nešto ostavio djeci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evome odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. ja računam prodat kad klinci narastu,do tada bu valjda dostatno za auto :beba: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. ja mislim sačekati da sve dionice budu u fondu pa kada bude največa vrijednost udjela prodati, ili ako dividenta bude solidna sačekati i više.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.