Juznjak objavljeno: 22. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2008. Kao Poljoprivrednik i vlasnik zemlje zelio bih dugorocno angazirati jednu nasu firmu da mi obradjuje dio posjeda te im placati unaprijed odredjenim dijelom poljoprivrednih prozvoda koji se tu proizvede. Kojom vrstom Ugovora bih trebali regulirati nase medjusobne obveze? Kakve su i cije porezne obveze iz ovog odnosa? Unaprijed hvala na pomoci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Juznjak odgovoreno: 24. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. Forumasice drage, forumasi dajte, nije pitanje komplicirano ustvari odgovor trebam. Pomognite i biti ce te mi dragi gosti na festi koju cemo upriliciti ako sve to krene ono kako Bog zapovjeda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. ne znam koju češ računicu imati ako ti drugi naplačuju obradu zemlje.izračunao si koliko obrada po hektaru iznosi i koliki ćeš urod imat?.probaj samo za početak jednu godinu da se ne zaletiš.poljoprivreda je tvornica pod vedrim nebom i umnogome zavisi od njega.odeš kod javnog bilježnika i sklopiš ugovor sa firmom o obradi zemlje koju plačaš poljoprivrednim proizvodom skinutim sa obrađene zemlje.sretno u takvom poslu ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Juznjak odgovoreno: 14. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2008. Hvala lijepa medjutim kako bismo mogli nazvati taj Ugovor? Mislim koja je to vrsta Ugovora? Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.