valentina1 objavljeno: 25. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 25. travanj 2008. Imam d. firmu koja je u dugu poreznoj upravi, te nekim vjerovnicima tipa auto kredit i sl. Zbog dolaska velikih mega centara, moja firma posluje u velikom minusu i nije u stanju više raditi niti plačati knjigovodju. Pitanje ja kao direktor koje su moje posljedice, ako se desilo čudo i da je firma došla u blokadu i propast zbog navale velikih svjetski centara. Ujedno me zanima pošto sam na području od posebne državne skrbi, dali mogu primati dječiji dodatak, ako imam firmu i dali mogu primati humanitarnu pomoć ako imam firmu koja je u blokadi ipropala. Nadalje dali i kako mogu zatvoriti firmu ako je u blokadi i kako če me se kazniti ako nema, ništa na sebi osim jednog auta i osobnih stavri u stanu koji je udržavnom valsništvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pretor odgovoreno: 25. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2008. vama preostaje samo da pokrenete stečajni postupak zbog insolventnosti firme i to što prije kako biste ispoštovali zakonski rok koji kaže, ja mislim 2mj, da je rok nakon natupanja isnolventnosti, da direktor mora pokrenuti stečaj. to vam je za sada jedini nacin... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.