Kompa objavljeno: 28. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2008. Kada nitko neće ja ću prokomentirati ovaj članak. Konzumiranjem ecstasya nastaju rupe, ali doslovno rupe u mozgu, a ovi stručnjaci bi liječili ljude na način da im skroz na skroz sprže mozak. Dobro je poznat i učinak alkohola na mozak i negove stanice a ne utjecaj droga. A druga stvar je 34-dnevni rat i omjer oboljelih vojnika od ptsp-a !? A kod nas svi znamo koliko je trajao rat i onda se neki čude broju oboljelih od ptsp-a. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. to je nekome palo na pamet kako se rješiti oboljelih od ptsp-a... osim toga još jedan način da se pozatvaraju oboljeli zbog kazneog djela uživanja opojnih droga i to je sramota na kakve oni ideje dolaze. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bigbo odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. ajd ti meni kompa reci kolko je trajao rat bez vaših ležanja u kasarnama i gutanja po birtijama, nisam za ideje o extaziju ali kaj mi to gutamo npr Xanax ti je identično ko heroin Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. ajd ti meni kompa reci kolko je trajao rat bez vaših ležanja u kasarnama i gutanja po birtijama Bigbo, opet problemi? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bigbo odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. ne samo konstatacija i pitanje na mjestu, to je ono što me živo interesira , kolko je trajao rat u Hrvatskoj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. Službeno je Domovinski rat trajao od 30. svibnja 1990. do 30. lipnja 1996. godine. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bigbo odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. heheheheheheheheheheheh, a među nama neslužbeno, by the way rat mislim na ratovanje Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. Sve što te zanima možeš pročitati ovdje. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave