Jump to content

naknada agencije za posredovanje u prodaji nekretnine


capi

Preporučene objave

zanima me da li agencija može naplatiti naknadu za posredovanje ako ona nije prodala nekretninu, nego vlasnik sam, a sklopio je ugovor o posredovanju koji još traje i u kojem je navedeno da je obvezno platiti 1 % ako proda sam? Da li je to po zakonu dozvoljeno ili se radi o prijevari?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nasem narodu treba objasniti da se zakonima ne mogu propisati sve okolnosti u kojima ce se ugovorne strane naci i da treba ostaviti slobodu ugovornim stranama da se sami dogovore kako im je najpovoljnije, najlakse i najbolje.

 

To je sve posljedica boljsevicke ideologije koja je eto jos uvijek na vlasti i nas eto i dan danas proganja.

 

Ja osobno mislim da ste potpisali glupost, ali nesto takovo ste mogli potpisati i u nekim drugim zemljama, pa Vam nije uopce za zamjeriti.

 

Ukoliko imate petlje, a Vi nekretninu prodajte i agenciju samo preskocite. Ja bih tak uradio, pa neka me tuze (meni je to lako reci jer to mene ne bi nista kostalo).

 

Vama savjetujem da procitate klauzule za raskid ugovora, koje je vremensko trajanje ugovora (mozda je ugovor istekao) itd. Uvijek se dade nesto iskopati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija