daraI objavljeno: 29. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. svibanj 2008. Dali mogu dobiti crveni, žuti i zeleni ili bilo koji ak nije problem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Mozes dobiti SVE, ako mi jos javis svoj e-mail. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daraI odgovoreno: 30. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Evo e-mail darija.flas@rvd.hr, hvala puno svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kurdy odgovoreno: 4. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2008. Poštovani g. Bakreni, možete li molim Vas poslati FIDIC-ove ugovore (u svim dostupnim bojama) prevedene na službeni jezik Republike Hrvatske na mail medancic@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem! Yours sincerely / Primite moje znakove osobitog štovanja, A. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
civitas odgovoreno: 4. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2008. Ponizno se priključujem molbama... Itko, bilo tko vvitas@net.hr Zahvaljujem unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miroslav12 odgovoreno: 7. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. srpanj 2008. molio bi i ja... miroslav12@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 7. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. srpanj 2008. Poslao sam na e-mail. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sonne odgovoreno: 21. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. srpanj 2008. Bok svima, molim sve koji imaju FIDIC-ove ugovore (vidim da je bilo i stručnih članaka o investicionim radove pa može i njih) da mi ih pošalju na mail nijazaic@yahoo.hr Veliko THX Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 23. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. Poslano ! SVE osim bijele, koju nemam na hrvatskom ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sonne odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. Hvala, al istom sad vidim da sam upisala krivu mail adresu, molim te pošalji mi ponovno na nijazaic@yahoo.com Sorry Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 13. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 13. kolovoz 2008. Davno poslan KOMPLET ( osim bijele knjige) ! Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svjetlich odgovoreno: 1. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2008. please help...ja bi ponizno molila ako mi se može poslati FIDIC - sve boje ugovora na hrvatskom i ako može i gore spomenuti investicijski radovi - unaprijed jedno veliko hvala mail je: svjetlich@net.hr HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Modesty_9 odgovoreno: 2. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2008. Bakreni, molim te žutu knjigu na hrvatskom na marivlak@gmail.com ako bi mi ikako mogao poslati... za ranije poslanu srebrnu knjigu puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svjetlich odgovoreno: 3. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2008. je li te mogu zamoliti da meni pošalješ tu srebrnu knjigu? tnx svjetlich@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svjetlich odgovoreno: 3. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2008. je li te mogu zamoliti da meni pošalješ tu srebrnu knjigu? tnx svjetlich@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 4. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2008. Kako sam bio odsutan - poslao sam Vam FIDIC danas. Nadam se da nije prekasno. Pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sjor_keko odgovoreno: 17. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2008. @ g. Bkreni Evo skroz sam novi ovdje. Čačkam po netu i tražim Fidic norme. Please ako bi mogao dobiti FIDIC - sve boje ugovora na hrv. i tu spomenuti investicijske radove. Unaprijed zahvalan, Šjor Keko, Rijeka mail: keko@post.t-com.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 20. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2008. Poslao FIDIC sa nekim dodacina. Nadam se da ce Vam pomoci. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brava14 odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. novi sam na forumu, da li bi mogli i meni poslati prevod fidica . unapred hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brava14 odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. brava14 je napisao: novi sam na forumu, da li bi mogli i meni poslati prevod fidica . unapred hvala. moja adresa e-mail : sarsic@sbb.co.yu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. Kolega, Šaljem Vam komplet uz poček, jer sam sada na drugom kompjuteru, pa ćete morati sačekati dok se logiram ga onaj "pravi". Srdacan pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
life_is_party odgovoreno: 15. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2008. Bakreni please ako može taj FIDIC komplet. Moj e-mail je mirza.husic10@gmail.com Koliko sam skonto bijelu knjigu nemas na hrvatskom, ako je imas na engleskom posalji. Hvala ti unaprijed! Puno pozdrava... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nali odgovoreno: 16. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2009. Mogu li naljubaznije zamoliti da mi se pošalje prijevod FIDIC-a na mail ? ( bielienoci@gmail.com ) Jako bi mi pomoglo , a bijela knjiga ako nije prevedena , može i na engleskom. Puno, puno hvala unaprijed ! Nali Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 17. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2009. Poslano !! Pozdrav i sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
innocentman odgovoreno: 21. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2009. također bi i ja molio ako nije prekasno( faith2lord@gmail.com ) hvala vam puno unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 27. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2009. Poslan prosireni komplet - nesto je i na engl. Pozdrav i sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jurica24 odgovoreno: 28. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2009. Bakreni, ljubazno Vas molim za dostavu kompleta na mail tatyannah@net.hr, naravno, kada nađete vremena. Puno hvala unaprijed. Veliki pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 29. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2009. Imate srece, ovaj put sam bio brz sa posiljkom. Nadam se da ce Vam koristiti. Ukoliko Vam treba nesto vise slobodno me zatrazite, mozda se i to negdje pronadje. Sretno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sibenik odgovoreno: 3. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2009. Molio bih Vas da ako ste u mogućnosti i meni pošaljete FIDIC. Moja e-mail adresa je bore@hi.t-com.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 17. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2009. Oprosti sto malo kasnim u slanju materjala, jer nisam primjetio tvoju poruku, ali sam ti danas sve poslao. Ukoliko ti jos nesto trebe iz tog podrucja slobodno me kontaktiraj. Lijep pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana-lena odgovoreno: 26. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2009. Bok, lijepo mi molila, da li mi možete poslati komplet prevedenih Fidica, i bijeli na engleskom? mail mi je dijanarama@gmail.com puuuno hvala , pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bajo odgovoreno: 27. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2009. Bakreni: Molim te, ako se još uvijek javljaš na ovaj forum da mi pošalješ prevode i to za: crvenu, žutu i naranđastu knjigu. Moja e mail adresa je basic.tihomir@dioki.hr. Unapred se toplo zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 2. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2009. Kolege, Oprostite sto vam nisam ranije poslao trazene knjige, ali nisam bio na portalu. Nadam se da je ipak na vrijeme. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gordandus odgovoreno: 3. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2009. Pozdrav, molim te ako ti nije veliki problem za "FIDIC komplet", na mail gordandus@gmail.com. Hvala unaprijed, Gordan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2009. Poslano, Sretno !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GorankaC odgovoreno: 22. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2009. Bakreni, evo još jedne molbe vezane za FIDIC. Molim te da mi pošalješ prijevode crvene, žute i naranđaste knjige. Moja e mail adresa je gorankac@yahoo.com. Hvala ti unaprijed. Uzgred, mislim da je genijalno što ovako pomažeš ljudima. Pozdrav, Goranka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 24. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2009. Nisam siguran da ces dobiti bas sve sto si trazila, ali ces se i sa ovim moci posluziti. Pozdrav i HVALA na podrsci. Upravo mi se vratila poruka da tvoja e-mail adresa nije dostupna. Zao mi je !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 25. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2009. Danas sam pokusao ponovno poslati. Uspjelo je. Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nattikus odgovoreno: 26. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2009. Bakreni, mogu i ja dobiti preveden crveni Fidic? nattikus@yahoo.com Hvala unapred! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 27. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2009. Poslan komplet. Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 27. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2009. Poslan komplet. Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dodli odgovoreno: 12. srpanj 2009. Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2009. Dragi Bakreni, tražeći Fidic na hrvatskom došla sam do ovog foruma. Vidim da se Vašom dobrotom može doći do prijevoda Fidicovih knjiga. Meni trenutno najviše treba žuta knjiga, ali rado bih primila i sve Fidicove knjige na hrvatskom, (a možda i na engleskom) pa Vas molim da mi ga pošaljete, ako je to moguće, na adresu bubidodli@hotmail.com Zahvalna do vječnosti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 13. srpanj 2009. Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2009. Poslao sam uz komplet FIDIC-a i neke materijale iz tog podrucja. Nadam se da ce koristiti. Srdacan pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
13petak odgovoreno: 24. srpanj 2009. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2009. Molio bih komplet Fidica na hrvatskom,na mail 13petak@gmail.com puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 24. srpanj 2009. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2009. Poslano ! Ako trebate vise - onda samo na engleskom Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Webster odgovoreno: 6. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2009. Poštovani g. Bakreni, tražeći po netu Fidic norme došao sam do ovog foruma. Ukoliko Vam nije problem, molim Vas da mi pošaljete FIDIC-ove prevedene ugovore (u svim dostupnim bojama), a i ostale koji to nisu, na engleskom. Moja e-mail adresa je dpercel@hgk.hr Unaprijed zahvalan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 6. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2009. Poslano ! Ako treba jos nesto iz tog podrucja slobodno mi se obratite ! Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 7. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2009. filip.simac@gmail.com Kolega, Poslao sam i neke materjale na engleskom - za svaki slucaj. Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malaodkuzine odgovoreno: 11. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2009. Kolega Bakreni, pridružujem se molbama za FIDIC na mail fmanojlovski@gmail.com, unaprijed zahvalna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 12. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2009. fmanojlovski@gmail.com Poslano. Nadam se da će Vam biti dovoljno. Ukoliko Vam zatreba na eng. - imam vise materjala. Sretno !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kos2 odgovoreno: 18. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2009. Molim te i meni posalji FIDIC crvenu knjigu na Hrvatskom. Hvala ti puno. moj mail kosovic.vedran@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2009. kosovic.vedran@gmail.com Poslao sam i dodao adresu gdje mozes naruciti komplet !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kartoffel odgovoreno: 28. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2009. bakreni je napisao: kosovic.vedran@gmail.com Poslao sam i dodao adresu gdje mozes naruciti komplet !! Može još jedan komplet na janko.polic.kamov27@gmail.com??! Puno hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 30. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2009. janko.polic.kamov27@gmail.com??! Poslano !!! Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pipica2009 odgovoreno: 6. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2009. Cijenjeni Bakreni, tražeći Fidic i sličnu dokumentaciju na bilo kojem jeziku upućen sam na ovoj foruma. Molio bih izvornik i prijevode Fidicovih knjiga, crveno, žuto i plavo izdanje, a može i "komplet-sve i svašta" ako brzina veze to dozvoljava. Moja adresa ivicap2000@yahoo.com . unaprijed zahvaljujem i pozdravljam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 7. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2009. ivicap2000@yahoo.com Poslano ! Ima toga jos, ali mislim da Ti je za pocetak dovoljno ! Pozdrav i sretno !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dariokunzg odgovoreno: 7. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2009. Poštovani Bakreni, mogu li zamoliti komplet FIDIC na hrvatskom i engleskom na email dario.kun@gmail.com?? Unprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 7. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2009. dario.kun@gmail.com Poslano !!. Nadam se da je za pocetak dovoljno. Ima jos toga iz podrucja investicionih radova ! Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 7. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2009. PORUKA ZA SVE ! OČITO JE DA JE PODRUČJE FIDIC-A, VRLO INTERESNTNO, TE DA SE SVE VISE TRAZI POZNAVANJE NJIHOVIH NACELA I ODREDBI. ZASTO SE NE ZAPITAMO - KAKO TO DA JE "Gospodarska zbornica Slovenije" imala sluha za svoje gospodarstvenike i dala prevesti komplet svih knjiga FIDIC-a i to zadnju ediciju, dok se nasa HGK bavi promicbom svog predsjednika za nasljednika Mesica ! Deklarativno - trebamo sto je vise moguce izvoziti, a nitko se ne bavi s tim da se poduzetnicima pomogne bar s tim da se jedan medjunarodno priznat "pravni alat" prevede na hrvatski jezik. Cak su i u Srbiji to proveli. Pa tko je onda stvarno na Balkanu ? Kud to vodi.??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pipica2009 odgovoreno: 7. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2009. Primljeno !!!!!!! Zahvalan do neba, ivicap2000 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rabindranath odgovoreno: 9. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2009. još da je mail staviti gashpo@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rabindranath odgovoreno: 9. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2009. usrdno zamoljavam za komplet na hrvatskom, i uber zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 9. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2009. Nadam se da je vec stiglo !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
schmmayser odgovoreno: 16. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2009. Poštovanje Bakreni, mogu li zamoliti komplet FIDIC na hrvatskom i engleskom na email schmmmayser@gmail.com ? Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 16. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2009. Poslao dosta toga - ali ima jos, ako zatreba !! Sretno !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
schmmayser odgovoreno: 17. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2009. Uff, krivo sam napisao mail, adresa je schmmayser@gmail.com Još jednom hvala i pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 17. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2009. schmmayser@gmail.com Poslao ponovo ! Sretno !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vanessa odgovoreno: 22. rujan 2009. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2009. Hej Ja sam prvi puta ovdje. Trebali bi mi FIDIC ugovori i to 4. edicija iz 1984, reprinted 1992.Da li je moguće da mi se to pošalje? Javiti ću putem pp svoju email adresu. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 1. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2009. A da Vi malo prošetate u špeceraj, pa izaberete što Vam odgovara ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maksuz odgovoreno: 1. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2009. Postovani Bakreni Zamolio bih Vas, ako je moguce, FIDIC komplet na hrvatskom i engleskom. Hvala unaprijed. Mak kisevic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 3. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2009. kisevic@gmail.com Poslano ! Ako treba nesto vise - javite ! Sretno ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
life_is_party odgovoreno: 5. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2009. Mislim da je najbolje da te ugovore nabaci na Rapidshare pa da se čovjek ne muči sa slanjem svakom pojedinačno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 6. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2009. Oprostite, kolega,ja nisam dovoljno informatički educiran, pa mi to predstavlja poteškoću, odnosno nisam u stanju to što predlažete samostalno učiniti. Mozda biste Vi bili ljubazni pa se s tim pozabavili, ali treba imati u vidu, da je ta materija "živa", i da je treba povremeno aktualizirati i dopunjavati ? Srdačan pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ozac odgovoreno: 29. listopad 2009. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2009. Poštovani, najljubaznije molim ako mi možete poslati FIDIC ugovore. unaprijed zahvaljujem. mail je info@pavusin.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. studeni 2009. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2009. Kolega ! Opristite, ali imam ozbiljnih problema sa računalom - virus mi je ozbiljno oštetio baze podataka, pa ih sada obnavljem. Čim bude situacuja donekle normalna, poslat ću Vam tražene materijale. Srdačan pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
daraI odgovoreno: 3. prosinac 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2009. dali mogu dobiti sve Fidic ugovore ako je moguće? osobito investicione radove, svejedno na kojem jeziku, e-mail darija.flas@rvd.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
NilskiKonj odgovoreno: 22. prosinac 2009. Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2009. Pozdrav! Da li bi mi netko tko ima mogao poslati FIDIC-ove knjige na e-mail? (crvena, žuta, zelena, srebrna, ...) Unaprijed zahvaljujem! Adresa je: nilski0konj@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lajni odgovoreno: 9. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2010. Poštovani g. Bakreni, a što drugo reći nego, molim Vas pomognite i meni slanjem svih FIDIC ugovora prevedenih na hrvatski jezik (prošireni komplet+bijela knjiga na eng.+investicijski radovi). E-mail je: goran.lajnert@gmail.com Unaprijed Vam zahvalan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marko30 odgovoreno: 28. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2010. Poštovani, najljubaznije molim ako mi možete poslati FIDIC ugovore. unaprijed zahvaljujem. mail je mkrainz@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 1. svibanj 2010. Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2010. Poštovani kolege ! Kao što ste zapazili, ja sam bio već neko vrijeme "distributer" FIDIC-ovih knjiga na ovom forumu. Glede toga dobio sami upozorenje zbog neovlaštenog širenja FIDIC - znanja, što je i istina! To sam radio zbog toga što nije bilo zvaničnog prijevoda na hrvatski jezik, a smatrao sam da su naši stručnjaci hendikepirani jer im je uskraćena uporaba jednog tako važnog alata na hrvatskom jeziku. Kako se to promjenilo, i unazad nekoliko mjeseci se konačno pojavo prijevod FIDIC-a na hrvatski jezik, smatram da je moja misija s tom činjenicom okončana, ta da se svi zainteresuirani mogu snabdijeti potrebnom literaturom. Bilo mi je zadovoljstvo da sam mnogoma od vas , nadam se, pomogao i olakšao realizaciju projekata na kojima ste radili. Sretno vam bilo svima skupa Vaš bakreni ! PS. Inače je Nilski Konj, pronašao je način da te materija "skinete" u PDF formatu na linku koji je on naveo u svom komentaru. "Je li moguće da ne vidite link u odgovorima #118 i #122. Ili nitko ne čita? http://www.megaupload.com/?d=J2MYFVD9 Evo ponovo, materijali su tu." Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
referee odgovoreno: 5. svibanj 2010. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2010. molio bih nekog od onih koji su primili mail s FIDICom da proslijedi ili samog autora posta.. cijenio bih to! molim i upute za naručivanje. tnx pravdnik@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave