BoreLee objavljeno: 29. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. svibanj 2008. Dobio sam pravomocnu presudu i moram platiti odredjeni iznos i sudske troskove u roku 30 dana, no nikakva uplatnica nije stigla. Uplatnica za prekrsaj je stigla s presudom a od ovog drugog nije. pitanje: Hoce li uplatnica doci ili ja moram ic to platiti na odredjeno mjesto? Prilikom istrage, policija je od mene privremeno oduzela neke predmete, sudjen sam prekrsajno i kazneno, te su oba suda u presudama nalozila da se neki predmeti od mene imaju trajno oduzeti. pitanje: Da li svi predmeti za koje suci nisu naveli da mi se imaju trajno oduzeti moraju bezuvjetno biti vraceni u policiji ili mogu ocekivati daljnja natezanja s policijom oko pojedinih predmeta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sportbilly odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Gudra,a? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 1. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. lipanj 2008. Ako nije stigla, stići će opomena. Stvari koje nisu oduzete vraćaju se (po službenoj dužnosti ili na zahtjev stranke), ali samo ako se po zakonu mogu vratiti (npr. droga ili nezakonito oružje se ne može vratiti čak i ako sud nije naveo da se oduzima) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.