jagodica-bobica objavljeno: 4. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. lipanj 2008. Da li se netko od vas prijavio na natječaj za Državni inspektorat? zanima me kako izgleda testiranje i što treba učiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 4. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2008. općenito o zapošljavanju u državnoj upravi : http://www.uprava.hr/?A=OPCE_INF a vezano za propise koje treba učiti evo primjer: http://www.uprava.hr/zaposljavanje/5/1848-100.doc Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jagodica-bobica odgovoreno: 5. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. na stranicama inspektorata su navedeni zakoni, ali oni bas nemaju previse smisla. Osim Ustava RH i Zakona o državnom inspektoratu, koji se naravno podrazumijevaju, navedeno je nekoliko NN u kojima se nalaze samo izmjene, ali ne tih nego zakona koji imaju veze s inspektoratom, pa me to zbunjuje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tamara* odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. Za testiranje treba učiti Ustav i Zakon o državnom inspektoratu. Pročišćeni tekst ne postoji pa si sami uskladite sa slijedećim NN: 76/99 96/03 Zakon o vinu, 151/03 Zakon o stočarstvu, 160/04 Zakon o šumarstvu, 174/04 Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slatkovodnom ribarstvu, 33/05 Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o šumskom sjemenu i š. sadnicama, 48/05 Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o morskom ribarstvu, 129/05 Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnom inspektoratu, 140/05 Zakon o lovstvu, 138/06 Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti. (Izmjene se nalaze u prijelaznim i završnim odredbama). Potrudite se malo. Ja sam se isto prijavila, ali sam u međuvremenu dobila posao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. Bok i ja idem na testiranje u drž.inspektorat idući tjedan, pa ako netko bude ovaj tjedan molila bi da objavi kakva su testiranja. Prije dvije godine sam bila na testiranju ali tad je bio samo psiho test koji nije bio težak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
roza odgovoreno: 10. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2008. Bog, evo i ja idem na testiranje za desetak dana, pa bi molila ako neko već ima iskustva sa testiranjem ovoga tipa da ih objavi. mene također zanima da li ima testiranje iz zakona o radu i zakona o strancima ili je samo ustav i zakon o državnom inspektoratu.( radno mjesto za koje je meni testiranje je inspektor rada- radni odnosi) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wilco odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Jel netko dobio poziv za testiranje? Ja nisam dobila. zar ga ne šalju ili je došlo do neke greške u mom slučaju? Što treba učiti je navedeno na www.uprava.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Valjda nije došlo do greške jer ni ja nisam dobila poziv a testiranje mi je idući tjedan.Doći će, valjda,do kraja tjedna.Oni imaju obvezu objavit na web-u bar 8 dana prije testiranja kojeg je datuma testiranje i na oglasnoj ploči onog inspektorata di se natječaj provodi ali, ja mislim, da pozive ne moraju poslati, striktno, 8 dana prije već može i poslije.Bar se nadam da je tako. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
misica odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Obavijest šalju samo onima koji ne ispunjavaju uvjete, da ne dolaze na testiranje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. Ej Varaždinci su imali 10-og testiranje, Riječani danas, pa bi zamolila da napišu kakav je test bio.Please! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
law2008 odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. Pismeni: 10 pitanja iz ustavnog i 10 pitanja iz zakona o inspektoratu + zakona o radu. Sve općenito i lagano. Nakon toga intervju, sve u svemu ne bas tesko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivy77 odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. law2008 je napisao: Pismeni: 10 pitanja iz ustavnog i 10 pitanja iz zakona o inspektoratu + zakona o radu. Sve općenito i lagano. Nakon toga intervju, sve u svemu ne bas tesko. Što su pitali na razgovoru?Jel razgovor trajao 30 sekundi ili ipak malo duže jesu pitanja samo na zaokruživanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
misica odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. Pitanja su samo na zaokruživanje. Na razgovoru su pitali općenita pitanja npr. da li bi Vam bio problem zapečatiti disko klub u dva sata ujutro? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. Hvala law2008 Znači Zakon o strancima ništa? Jel odmah znaš koliko si bodova dobio ili ti kažu samo da si prošao? Moram priznat da mi nije jasan sistem bodovanja, dobro kod pismenog to je kristalno jasno, ali sam čula da boduju i intervju od 1-10, a to je najmanju ruku čudno kad im razgovor sa kandidatom traje plafon 5 minuta.Bar je tako bilo kad sam ja bila na razgovoru prije 2 godine. Pitanja tipa: znaš koliko je ovaj posao težak, planiraš li imati djece i koliko, ma uglavnom par birokrata kojima se vidi da im je to sve tlaka i da bi najrađe pobjegli na pauzu nešto prigrist.Tako da to njihovo bodovanje intervjua mi je presmiješno osim ako nisu postali strašno ažurni?- Al čisto sumnjam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivy77 odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. misica je napisao: Pitanja su samo na zaokruživanje. Na razgovoru su pitali općenita pitanja npr. da li bi Vam bio problem zapečatiti disko klub u dva sata ujutro? Super.Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya111 odgovoreno: 13. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2008. Pozdrav svima! Po prvi put sam se javila na jedan ovakav natječaj, malo sam pročitala i vaše komentare, ali još uvijek me drži nervoza.... Vidim da je pismeni test općenit i jednostavan, ali može li netko navesti par pitanja iz Ustava i Zakona kao primjer? Pliz...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
law2008 odgovoreno: 13. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2008. Pitanja iz ustava su prelagana, tipa: Medjunarodni ugovori su po snazi: a) iznad ustava b) iznad ustavnog zakona c) iznad zakona d) iznad uredbi ili: ustavni sud ima koliko sudaca: a) 5 b) 10 c) 13 d) 55 itd. Zakon o inspektoratu: Na celu Drzavnog inspektorata se nalazi: a) glavni inspektor b) pomocni inspektor c) ministar d) baba Mara itd. Uglavnom, 6 bodova je za prolaz. No to je tako napravljeno da uvijek mozes skupit tih 6 bodova. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya111 odgovoreno: 16. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2008. Puno hvala Law, sad sam puno mirnija - txs! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tabadija odgovoreno: 23. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2010. Pozdrav. jel imas jos primjera tih pitanja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tabadija odgovoreno: 23. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2010. Uglavnom koliko sam mogao razaznati u pravilniku i kasnije izmjenama koeficijent za inspektora je 2.1 ,a osnovica 4819,66 ? Jel to u redu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tabadija odgovoreno: 4. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2010. 5108,84*1.37 to je to Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tea S. odgovoreno: 3. siječnja Dijeli odgovoreno: 3. siječnja Pozz, ekipa! Ima li itko novija saznanja o testiranju za drzavni inspektorat- sanitarni inspektor? Za ovo radno mjesto je navedeno da ce se testirati 12 zakona 😮😫 Je li itko bio kroz prošlu godinu na testiranju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.