Jump to content

Otac privremeno primio sina u kuću, sada sin ne želi van


debela_berta

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Molim Vas za pomoć a evo o čemu se radi:

 

Trenutno u kući koja je vlasništvo oca živi i 50-godišnji sin sa svojom četveročlanom obitelji. Do prije 4 godine a počevši prije 20 godina u toj je kući živio sin sa obitelji dok je otac zbog potrebe posla živio na drugom mjestu. Dogovor je bio da kad otac bude umirovljen, vraća se u svoju obiteljsku kuću a sin s obitelji izađe van. Prije četiri godine tako je i napravljeno - otac useljava u svoju kuću, sin sa obitelji odlazi u podstanare. Prije deset mjeseci sinu otkažu podstanarski smještaj te moli oca za privremeni boravak u očevoj kući, dok ne nađu novi stan. Otac pristaje, sin se s obitelji vraća u kuću. Do danas sin nije pronašao novi smještaj, otac ga traži da izađe van no sin odbija, zovu policiju koja kaže da se takav slučaj treba rješiti na sudu.

 

Oca zanima ima li pravo izbaciti sina iz kuće? Ili sin zbog dugogođišnjeg boravka u toj kući, na adresu koje ima i prijavljeno boravište, ima potpuno pravo u toj kući i ostati? Otac nema novaca za odvjetnika, želi se informirati drugim putem.

 

Hvala za svaki odgovor

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija