zolla objavljeno: 18. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. lipanj 2008. Imam 1bod zbog voznje poslje 11,3boda zbog voznje pod utjecajem alkohola, odgulio sam 2mj i 24 dana...naci jos 6 dana ,i eto bas danas dolazi mi poziv za jos jednu voznju pod utjecajem alkohola koja se ujedno dogodila u 1:30 ujutro pa je to jos 1bod posto sam polozio prije godinu i pol dana.Zanima me koje posljedice cu imat posto cu s ovim novim prekrsajem nakupit 8 bodova ??znam da nemogu skinit bodove,netrazim ni manju kaznu ,samo me zanima dali cu odgulit jos 3mj i dobit vozacku ili ce me ovih 8bodova zeznit ..hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan699 odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. pa nisi valjda "gulio" zbog tih 4 boda 3 mjeseca u zatvoru. iman i ja 1 bod iza 11h, 3 zbog alkohola i 1 zbog brzine pa nisan "gulio" ni 1 dan, a nisan ni platio.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Mislim da to "gulio" znaći da mu je još 6 dana do isteka zabrane važenja vozačke dozvole,a ne zatvora Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zolla odgovoreno: 18. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. haha ma to se sam tak kaze ...gulio sam bez voznje ,gore nego zatvor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan699 odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. "guliti" glagol se većinom za zatvor koristi.lol Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.