Jump to content

zabrinuta


aancica

Preporučene objave

pomoc...kuca u kojoj zivimo ja,mama,brat,sestra i baka je na baku...postoji usmeni dogovor da ce kucu kad baka umre dobit tata (moji roditelji su je i izgradili ali zbog dj.doplatka u ono vrijeme nije im pasalo da kuca bude na njih)..da stvar bude gora mama i baka nisu u dobrim odnosima...a tata je umro prije mjesec dana ..ko kad baka umre nasljeđuje kucu?? mislim da je baka napravila oporuku na brata ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ocito sam sama sebe smotala :))) ovak baka je tatina mama,moja mama ima sve papire o gradnji kuce znaci da im je baka dala da grade,papire o kreditima itd....nas je troje djece i baka jos ima dvije kcerke...uz kucu postoji veliki vrt koj ostaje bakinim kcerkama (po njihovom dogovoru usmenom dok je jos bio ziv deda) ps:mama i tata su sami napravili kucu ali zbog nekakvog djecijeg doplatka su je stavili na baku..kad je deda umro...Ubiti se mama boji da zbog losih odnosa sa bakom ne ostane bez kuce...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija