klupko objavljeno: 31. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 31. srpanj 2008. Ovoko razmisljam o razvodu od muza zanima me gdje se obratiti kolika je cijena i da li ja mogu predati zahtjev bez njega jer najvjerojatnije ne bi islo sporazumno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 31. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. srpanj 2008. Možeš sama nsapisati tužbu i predati je Općinskom sudu vašeg mjesta prebivališta. Uzmeš li odvjetnika, pisanje tužbe i poduzimanje svake druge radnje u postupku košta 610,00 kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plawusha odgovoreno: 31. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. srpanj 2008. Rastavu braka možete oboje zahtjevati sporazumnim zahtjevom ili vi tužbom. Dakle, kako neće ići sporazumno, kako kažete, morate podnijeti tužbu za rastavu braka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plawusha odgovoreno: 31. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. srpanj 2008. Evo, Floki me preduhitrio... hehe... svaka čast na brzini Floki.... dok sam ja napisala.... Floki već objavio... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 31. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. srpanj 2008. plawusha je napisao: Evo, Floki me preduhitrio... hehe... svaka čast na brzini Floki.... dok sam ja napisala.... Floki već objavio... nauči brže tipkati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plawusha odgovoreno: 31. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. srpanj 2008. Floki je napisao: nauči brže tipkati tipkam ja poprilično brzo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 31. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. srpanj 2008. ne - dovoljno brzo eto da ne idemo sad dalje u offtopic, ukoliko gospođa ima još koje pitanje, nek se javi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zrixy odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Imam ja jedno pitanje. Kolegica je otišla od muža. Maltretirao ju je, varao itd. Kako nema kamo, morala je u podstanare. Naime u Zagrebu joj živi majka ali je alkoholičarka, i živi u kući bez struje. Kako kolegica ima dvoje djece (9g. i 4g.) nije ih iz jedne nezdrave sredine htjela odvesti u drugu. Svoju je plaću još za vrijeme dok je živjela s mužem opteretila kreditima (naravno uz suprugovu suglasnost, auto itd.),a on joj sada ne želi pomoći. Prošli joj je mjesec za djecu dao 200 kuna. Ona nije u mogućnosti (financijskoj) uzeti odvjetnika jer ga nema odkuda platiti. Suprug joj je rekao da će to on obaviti ali ona i nema previše povjerenja u njega. Zanima me ima li kod nas neka dobra duša koja bi pro bono uzela njezi slučaj? Gdje da se obrati? Unaprijed se zahvaljujem u ime jedne majke koja u životu nije imala sreće, ali bori se za dobrobit svoje djece! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
seven odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Neka se obrati Hrvatskoj odvjetničkoj komori za besplatnu pravnu pomoć. Evo linka: http://www.hok-cba.hr/Default.aspx?sec=169 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.