Jump to content

Molim pomoc


neno123

Preporučene objave

Molim Vas za pomoc u braku sam 6 godina imam dvoje djece 5 godina i 2 godine,prije braka sam hodao sa sadašnjom suprugom i bio sam na lječenju protiv ovisnosti od alkoholizma,u 11 mj ove godine biti ce 5 godina kako nisam popio niti kapi alkohola a niti nemam namjeru.Uglavnom jedini razlog što sam u braku s njom su djeca.Fizički je maltretirala mene ali joj nisam vratio ni jednom,također maltretira i kažnjava djecu,nisam pametan što napraviti ali želim rastavu i ako neko zna da li bi ja mogao dobiti skrbništvo nad djecom,imam svoju kucu,zaposlen sam,a radi nje sam bio prisiljen potražiti psihijatrisku pomoc te koristiti stalno medikamente.Rekao sam joj da želim rastavu a ona ne pristaje i kaže da necu viđati djecu nikada.Optužuje me da imam ljubavnice a moj cjeli život se svodi na put do posla i kuce,nedao Bog da zakasnim malo kuci,možda ispadam papučar ali volim svoju djecu i radi njih trpim taj "brak" koji je samo na papiru.Odbila je poziv i apel s moje strane a također i psihijatra koji je htio bračnu terapiju koju ona odbija.Što napraviti?

 

Hvala unaprjed na savjetima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tebi ne treba njezin pristanak na razvod. Samo trebaš podnijeti tužbu za razvod. Sud će brak razvesti zbog trajno poremećenih odnosa. Buudći imate maloljetnu djecu, bit će nužno posredovanje Centra za socijalnu skrb, a brak će se moći razvesti tek kada se riješi pitanje kom će djeca biti povjerena na primarnu roditeljsku skrb a koji će roditelj ostvarivati susrete i druženja i u kojoj dinamici te pitanje njihova uzdržavanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija