roziv objavljeno: 5. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 5. kolovoz 2008. nakon didine i bakine smrti tata i stric su trebali na ostavinu,naravno..ali stric se nikada nije pojavio na vrijeme uvijek je dolazio sutradan.stricu su dida,baka i moj tata napravili kuću,ali on to nije na sudu rekao,ubiti to je zatajio,i sad još traži dio iz kuće gdje tata živi..tata se pokušao na sve moguće naćine dogovoriti s njim,ali on ne pristaje na ništa,te brani tati sređivanje njegove kuće,a on svoju uredno sređuje...isada mene zanima šta se tu može napraviti dali tata i njemu može zabraniti sređivanje njegove kuće,jer to je sve sada na sudu...i kakva prava moj otac ima s obzirom da je dohranio i sahranio didu i baku...molim nekog da mi hitno odgovori jer tata više nezna kome da se obrati...hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
seven odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Možete zahtijevati da se ono što su vaši djed i baka darovali vašem stricu uračuna u njegov nasljedni dio, ali ne i ono što mu je darovao vaš otac. Vaš stric i vaš otac imali su zakonsku obvezu uzdržavati svoje roditelje kada to oni više nisu mogli činiti sami pa ako je vaš otac sam uzdržavao svoje roditelje može u parnici postaviti zahtjev za naknadu polovice onoga što je dao za njihovo uzdržavanje kao i za troškove sahrane, naravno uz pretpostavku da je vaš stric bio u mogućnosti uzdržavati iste. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
roziv odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. dali mu otac može sada zabraniti sređivanje kuće s obzirom da je to sve na sudu?i da stvar bude bolja on optužuje moju mamu da je ubila baku tabletama,šta mi mama može napraviti na tu njegovu optužbu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
roziv odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. koliko dođe jedna tužba,i svaki izlazak odvjetnika na sud... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. treba vidjeti u Tarifi. odite na stranice Odvjetničke komore pa pogledajte u Tarifu. Ovisi o vrsti spora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Premješteno iz obiteljskog... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.