romano objavljeno: 8. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2008. Kako raskinuti kupoprodajni ugovor za kupnju stana. Kod prodaje stana prilikom sklapanja predugovora primio sam 8000 eura na ime kapare.Nekoliko dana nakon toga sklopili smo kupoprodajni ugovor i isplaćeno mi dio novaca za stan, a ostatak se kupac obavezao da će isplatit putem kredita do 31.08.08. Ja bih raskinuo taj ugovor a neznam proceduru i što me čeka.Kupca sam pitao da odustane ali on baš i nebi,rekao je da će razmislit i da će mi javit ali ne javlja se, itd.... Koje troškove mu moram nadoknaditi i u kojem vremenu(s obzirom da ću za dio novaca morat uzet kredit) ako ja odustanem,i kako da mu to kažem,usmeno,pismeno ili.... Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aske odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. kod odustajanja kupnje kupac se odriče kapare, a ako prodavač odustne od prodaje vrača kupcu duplu kaparu, jedino ako nije drugačije dogovoreno, prije davanja-uzimanja kapare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
athanatos odgovoreno: 9. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2008. aske je u pravu glede kapare, a uz nju, vraćate i isplaćenu Vam svotu uz zateznu kamatu od dana isplate,... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.