Jump to content

Trgovina u kući


ReaD

Preporučene objave

Molim za pomoć!

U donjem dijelu moje kuće je trgovina – poslovnica jednog od trgovačkih lanaca. Uz tu je trgovinu vezano nekoliko problema, među kojima je konstantno okupljanje lokalnih pijanaca, ostavljanje i razbijanje čaša, razbacano smeće i sl. No, ono što je veći problem je buka koja traje čitav dan, a rezultat je starih metalnih vrata koja zabilježe ulazak i izlazak svakog od kupaca. Iako sam već pokušala razgovarati s upravom trgovine, nisu poduzeli gotovo ništa. Na vrata su nalijepili traku koja je na kratko vrijeme donekle ublažila buku, ali nakon što se izlizala, niti su novu stavili niti poduzeli išta drugo. Po pitanju pijanaca, jednostavno su mi rekli kako s tim nemaju ništa. Taj problem mi je utoliko veći jer uz navedenu trgovinu imam i svoj poslovni prostor, tako da kada mi klijenti dolaze generalno vide lokalne pijance i razbijene čaše, što mi baš i nije neka reklama.

Zanima me može li se zakonski išta napraviti? Zna li netko konkretne minimalne tehničke uvjete za trgovine? I kome se obratiti za pijance?

Mogu li se po pitanju buke pozvati na Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (članak 110). Unaprijed zahvaljujem za svaku informaciju!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija