Jump to content

kuda ovaj svijet ide,pomagajte


anelej

Preporučene objave

susjeda je duševni bolesnik (utvrđenoje sudskim med.vještačenjem) kada se napije radi strašne probleme, pa tako je prije tri dana pijana ušla u dvorište moje mame i verbalno je napala i prijetila smrću, kao i uvijek do sada.mama je doživjela šok od straha, nazvala doktora koji joj je dao injekciju i pozvao odmah policiju.u međuvremenu je ova istukla našu jednu susjedu,baku od 90 g.,koja je završila u bolnici.Izbezumljena, zvala sam policiju u Zg(mama živi u Bj) i pitala što da radim?oni me prespojili u BJ na policiju gdje su isti rekli da će je pustiti ujutro kad se otrijezni i tako stalno već 5 godina svaki put kad se napije.rekli su isto da nije ništa do njih i dali mi broj od sudca za prekršaje.nazvala sam sutkinju koja je rekla da joj policija nije javila da je tu večer ona bila u zatvoru jer bih je ona odmah poslala na liječenje u Popovaču,i da sad nije ništa u njenoj moći,do sljedećeg napada?! da nije dobra suradnja između policije,sudca i zdravstva? jako me strah za mamu. Nazvala sam i načelnika koji mi nije dao niti jedan savijet,čak je rekao da je dr.opće prakse tu večer pregledala susjedu i rekla da je samo pijana i kad se otrijezni da nije opasna za okolinu te da je puste?Ja se pitam tko tu ne radi svoj posao?što ja mogu napraviti,od kud da prvo krenem,spremna sam na sve da zaštitim mamu i da se to napokon riješi. tko je odgovoran zašto se stalno napadi događaju a istu ne šalju na liječenje? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mike06 je napisao:

Kupi mišomor i ponudi joj izmirenje uz litru i vodu, naravno ti ne piješ alkoholna piča!

 

Hm, ovo je dobar primjer poticanja na ubojstvo.

 

Po Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetanjama policija je mogla osobu prevesti u bolnicu i da je tamo predlegaju, vještače i dalje odluče što s njom.

 

Međutim takav razvoj događaja je vrlo, vrlo, vrlo rijedak jer se radi očito o običnoj pijanici.

 

Ako joj je prijetila, neka podnese kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje, pa nek se u psotupku zatraži njeno vještačenje zbog utjecaja lakohola na njen učestalo činjenen prekršaja ili kaznenih djela.

Za ovo gore najbolje kontaktirati državno odvjetništvo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Utjerivaczakona je napisao:

 

 

Hm, ovo je dobar primjer poticanja na ubojstvo.

 

 

Malo šale, naravno da nisam mislio da tu veselu udovicu netko otruje, pri tom sam mislio na neki jači laksativ, možda mi se omaklo pa sam diferencirao pojmove.

Ionako je sredstvo slično jedno drugom. Bar po rezultatima nakon konzumacije!!

 

Good Luck

Mike

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija