Jump to content

molim hitnu pomoc


anonimno

Preporučene objave

sin mi je uhapsen iz razloga da je navodno prijetio dvijema zenskim osobama koje su ujedno glavne svijedokinje u sporu kojise vodi protiv njegovog strica u odsutnosti. Pretresom je ustanovljeno da nisu pronadjeni kljucni predmeti koji bi to dokazali,moj sin tvrdi da nikad nije prijetio tim osobama,a te osobe i nisu bas vjerodostojne jer su navodno psihicki bolesne.On je sad pod istragom zatvoren i ceka se sta ce odluciti javno odvjetnistvo ,da li ce u pritvor u Remetinac ili ce biti pusten.Stvar je dodatno ozbiljna jer su u pitanju glavne svijedokinje i situacija u nasoj zemlji jer se dogadjaju ubojstva svijedoka pa su u tuzilastvu jako rigorozni ,ali moj sin ima samo 22 godine i jos je jako mlad za tako sto i u pitanju je samo lose drustvo sto je upao u takve probleme,sto je i misljenje policije koja je obavila prvu obradu kad se sam dosao prijaviti jer je cuo da ga traze.

Bojim se da ce do zavrsetka sudjenja bez obzira sto dokazi ne postoje biti pritvoren i molim za savjet kako da ga izvucem ako se to dogodi ,jer mislim da bi to moglo jos gorje djelovati na njega ako bude tamo proveo neko duze vrijeme nevin.

zabrinuta majka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, nezgodna situacija. Međutim, neki razlozi, dokazi, očito postoje protiv vašega sinu, za koje ni vi ne znate. Kazneno djelo prijetnje. I s kolikim intenzitetom je prijetnja bila... Razlozi zbog kojih se nekoga može pritvoriti u stadiju istrage su da osumnjičenik ne ponovi kaz.djelo, da ne utječe na svjedoke, da ne bude dostupan istražnim tijelima.

U svakom slučaju trebate uzeti prof.punomoćnika, odvjetnika a ako nemate novaca, dodijelit će ga sud po služb.dužnosti. Za ovo zadnje nisam siguran jer postoje pravila kada se dodiljeljuje odvjetnik po služb.. za koje kaz.djelo za koje se može izreći kazna zatvora do... Davno sam polagao taj ispit pa ako kolege pravnici mogu ubaciti taj podatak..

Student..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija