IGOR5 objavljeno: 10. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2008. živim 6 godina u obiteljskoj kući. kada sam se doselio bila je u lošem stanju.bez fasade,krov je propuštao,stan u jako lošem stanju. stan sam kompletno uredio.znači,novi odvod,nova električna instalacija,uređenje zidova.... stavio sam novi krov i ožbukao kuču,stavio fasadu. dali sam stime stekao pravo na suvlasništvo kuće? inaće je moj otac,sada pokojni vlasnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. Pravo na suvlasništvo sređivanjem kuće niste stekli, ali pošto je kuća vlasništvo ,sada, pokojnog vam oca, a vi ste zakonski nasljedik suvlasnik ste sa svojom majkom i bratom, sestrom koga već imate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. ako ste jedini nasljednik oca kuća je vaša. potrebno provesti ostavinsku. ako ima još nasljednika od njih možete tražiti da vam nadoknade dio uloženg u kuću ako imate potrebite račune za obnovu iste kuće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IGOR5 odgovoreno: 10. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. hvala na odgovoru.da još malo pojasnim. imam,majku dvije sestre i ne žele priznati to moje ulaganje. nego traže da se podijele na jednaka dijela. s time da one nikada nisu ništa uložile u tu kuču. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. ako imaš porocijenu nekretnine prije ulaganja ili dokazivanje svjedocima tužbom traži od nasljednika da ti isplate dio uloženog u nekretninu. trebaš imati i račune za materijal koji si ugradio kao i za izvedene radove ako su plačeni obrtniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IGOR5 odgovoreno: 10. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. nemam procijenu prije ulaganja. samo slike. kuča se skoro pa raspadala. radove sam dijelomično izvodio sam i uz pomoč stručnih osoba,koje sam platio bez računa. svjedoci su svi susjedi a i familija. dogovor sa pokijnim ocem je bio da ja ulažem i dobijem pola toga.usmeni dogovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.