Jump to content

isplata otpremine


asdfgh

Preporučene objave

Molim vas možete li mi objasniti točnije o kojim se razlikama otpremnine radi. Na forumu sam primjetio da se spominju nekakve razlike otpremnina u MORH-u ali mi nije jasno kome se isplaćuju. Ja sam otišao u mirovinu kao DVO zbog nepsosobnosti obavljanja vojne službe dana 01.11.2002.g. i tad sam dobio otpremninu u iznosu 3 proračunske osnovice. Tad nisam imao pravo na onu uvećanu otpremninu da bi nakon dva do tri mjeseca poslije mog odlaska u mirovinu moje kolege dobile onu uvećanu otpremninu. Hvala na odogovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Cigani jedni još ništa,razgovaral sam sa gospođom u financijama u četvrtak i rekla je da bi trebalo biti do petka ,da čekaju svaki trenutak sredstva ,ali ništa.Kak znam da otpremine idu krajem mjeseca a plaće i mirovine na početku,i to ti je ministarstvo koje nema love.Za cajke imaju !Tko zna možda su uplatili a banka nije proknjižila,budem kasnije nazval.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako sam dobro skužil imaš profesionalnu ili opću nesposobnost.kod profesionalne imaš pravo na 6 bruto plača plus 525 kn po mjesecu rata, a kod opće imaš pravo samo na 6 bruto plača.ti si dobil 3 proračunske osnovice a za ostalo moraš podnjeti zahtjev u morh.kod profesionalne imaš još pravo na spektru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

TOMO73, ako ti je namjera da "laješ" po forumu i služiš se takvim načinom komunikacije i narušavaš ozbiljnost i ugled ovog portala, onda bih ti kao moderator ovog podforuma preporučio da pronađeš neki drugi forum ili web-stranicu gdje ćeš lupetati i pisati takve bedastoće gdje je to dozvoljeno.

 

Ovakve ružne psovke se više neće tolerirati.Ne želim više gubiti vrijeme na editiranje tvojih neodmjerenih i bezobraznih tekstova.

 

Na portalu katkada sudjeluju i mlade maloljetne i ambiciozne osobe koje nisu dužne da čitaju tvoje neodmjerene tekstove i sa gađenjem prelistavaju topice.

 

2q1cg2w.gif

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Asdfgh i tomo73 najnovije su vam vijesti da od otpremnina nema ništa do kraja godine. Zvao sam upravo gornji broj u financijama i teta kaže da je to upravo saznala od načelnika i ne samo u svezi otpremnina (ljudi čekaju od kolovoza na isplatu ) da nema novca, već nemaju novac -pazi sad ovo - za ISPLATU PLAĆA u MORHU (čak ni za dar za sv. Nikolu). Nažalost ovo je prvi put od osnivanja HV-a da se nema sredstava niti za plaće. Tako vam stvari stoje -BIG BANANA!!! :svorc::palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija