asdfgh objavljeno: 23. listopad 2008. objavljeno: 23. listopad 2008. zna možda netko kojeg se datuma isplačuju otpremine.normalno ako ima love.ne mogu provjeriti na bankomatu.hvala!! Citiraj
Maks odgovoreno: 25. listopad 2008. odgovoreno: 25. listopad 2008. o kakvim otpremninama govoriš??? pojasni malo Citiraj
asdfgh odgovoreno: 26. listopad 2008. Autor odgovoreno: 26. listopad 2008. o razliki otpremine kad odeš u mirovinu.zanima me kojeg datuma u mjesecu se isplačuju.prošle godine sam dobil 3 proračunske osnovice,sad trebam dobiti razliku.papiri su mi od 22.09.u morh-u Citiraj
zkova odgovoreno: 26. listopad 2008. odgovoreno: 26. listopad 2008. računaj još oko 2-3 tjedna Citiraj
asdfgh odgovoreno: 26. listopad 2008. Autor odgovoreno: 26. listopad 2008. ženska u financijama mi je rekla do kraja mjeseca,ali je i rekla dok ne sjedne na tekući ništa nije sigurno.za 2-3 tjedna netko bi mogel ostati bez glave. Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 2. studeni 2008. odgovoreno: 2. studeni 2008. asdfgh je napisao: ženska u financijama mi je rekla do kraja mjeseca,ali je i rekla dok ne sjedne na tekući ništa nije sigurno.za 2-3 tjedna netko bi mogel ostati bez glave. I je li sjela otpremnina ? Ajde "asdfgh" javi nam koliko si čekao (kada bude uplata). -hvala Citiraj
severin odgovoreno: 2. studeni 2008. odgovoreno: 2. studeni 2008. Molim vas možete li mi objasniti točnije o kojim se razlikama otpremnine radi. Na forumu sam primjetio da se spominju nekakve razlike otpremnina u MORH-u ali mi nije jasno kome se isplaćuju. Ja sam otišao u mirovinu kao DVO zbog nepsosobnosti obavljanja vojne službe dana 01.11.2002.g. i tad sam dobio otpremninu u iznosu 3 proračunske osnovice. Tad nisam imao pravo na onu uvećanu otpremninu da bi nakon dva do tri mjeseca poslije mog odlaska u mirovinu moje kolege dobile onu uvećanu otpremninu. Hvala na odogovoru Citiraj
asdfgh odgovoreno: 3. studeni 2008. Autor odgovoreno: 3. studeni 2008. Cigani jedni još ništa,razgovaral sam sa gospođom u financijama u četvrtak i rekla je da bi trebalo biti do petka ,da čekaju svaki trenutak sredstva ,ali ništa.Kak znam da otpremine idu krajem mjeseca a plaće i mirovine na početku,i to ti je ministarstvo koje nema love.Za cajke imaju !Tko zna možda su uplatili a banka nije proknjižila,budem kasnije nazval. Citiraj
asdfgh odgovoreno: 3. studeni 2008. Autor odgovoreno: 3. studeni 2008. ako sam dobro skužil imaš profesionalnu ili opću nesposobnost.kod profesionalne imaš pravo na 6 bruto plača plus 525 kn po mjesecu rata, a kod opće imaš pravo samo na 6 bruto plača.ti si dobil 3 proračunske osnovice a za ostalo moraš podnjeti zahtjev u morh.kod profesionalne imaš još pravo na spektru Citiraj
ante4 odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. molio bih te da mi malo pobliže objasniš o ovih 6 bruto plača za onog tko je otiša u opču mirovinu. šta se mora poslati od papira bi se dobilo? na koju adresu poslat? hvala unaprjed Citiraj
zkova odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. ante4 ako imaš opču nesposobnost zaboravi za razliku otpremnine ,ta razlika ti je za one koji su otišli po čl.11 i dobili prof.nesposobnost-pripomoć za 2.karijeru ,jer po zakonu oni još mogu radit... Citiraj
zkova odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. severin, prošlo vrijeme za vas to je za one koji su isli u mirovinu po "novom zakonu" Citiraj
zkova odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. asdfgh,što se tebe tiče znam da si nestrpljiv ali lova će uskoro sjesti-smiri živce,svejedno će planut prije nek što čes očekivati,osobno iskustvo,hehhee Citiraj
ante4 odgovoreno: 4. studeni 2008. odgovoreno: 4. studeni 2008. i kome da sad vjerujem asdfgu ili zkovu Citiraj
zkova odgovoreno: 4. studeni 2008. odgovoreno: 4. studeni 2008. ante4 kolega je malo "smušen" zbog čekanja razlike otpremnine,ako si umirovljen sa opčom nespos.tada imas pravo samo na 3 prorač.osnovice ,cca 10 000 kn i gotovo.Ako sam u krivu nek me demantiraju forumaši ,a znam da nisam iz vlastiotog iskustva,pozdrav!! Citiraj
asdfgh odgovoreno: 6. studeni 2008. Autor odgovoreno: 6. studeni 2008. moj savjet ti je da nazoveš SPEKTRU gospođu ANA KATARINA na broj 01/4861807 i nju pitaš Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 17. studeni 2008. odgovoreno: 17. studeni 2008. Samo jedna friška informacija za "asdfgh"-a ;- otpremnine u MORH-u su u zastoju . Teta kaže da se nisu riješile otpreminine od rujna. Citiraj
asdfgh odgovoreno: 18. studeni 2008. Autor odgovoreno: 18. studeni 2008. SUPER ! A ja u živoj gabuli, živi pjesak preko glave.Koje je rješenje rezat žile ili se polit benzinom ispred MORH-a.Razgovaral sam u ponedeljak ovaj tjedan ništa drugi možda. Znači dalje po starom gutat tablete za smirenje i što više spavati da brže prođu dani. Citiraj
asdfgh odgovoreno: 21. studeni 2008. Autor odgovoreno: 21. studeni 2008. unprofor šta kaže teta kad će poćeti isplaćivati otpremine,danas nisam zval nisam se mogao prisiliti jer bi dobio sigurno isti odgovor Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 21. studeni 2008. odgovoreno: 21. studeni 2008. Nema još ništa novo, javim ti čim nešto saznam ! Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 25. studeni 2008. odgovoreno: 25. studeni 2008. Teta je danas nešto optimističnija u svezi skorih isplata otpremnina ali nije mogla konkretno reći datum ( kao za dan-dva, tjedan...? ); uglavnom "čeka se". Citiraj
asdfgh odgovoreno: 25. studeni 2008. Autor odgovoreno: 25. studeni 2008. hvala ! nadam se da bi mogla biti do kraja tjedna,ja sam jučer zval.frka mi je jer sam krajem 8 mjeseca imal smrtni slučaj u obitelji pa trebam vratiti lovu koju sam posudil. Citiraj
asdfgh odgovoreno: 29. studeni 2008. Autor odgovoreno: 29. studeni 2008. cigani jedni još ništa od love,treba ih dati u novine to je sramota za državu. Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 29. studeni 2008. odgovoreno: 29. studeni 2008. SKIJANJE po živcima se nastavlja, treba se nekako još malo pretrpiti, valjda će nekome proraditi savjest i dati ljudima ono što ih pripada. Citiraj
Mrljavac odgovoreno: 1. prosinac 2008. odgovoreno: 1. prosinac 2008. TOMO73, ako ti je namjera da "laješ" po forumu i služiš se takvim načinom komunikacije i narušavaš ozbiljnost i ugled ovog portala, onda bih ti kao moderator ovog podforuma preporučio da pronađeš neki drugi forum ili web-stranicu gdje ćeš lupetati i pisati takve bedastoće gdje je to dozvoljeno. Ovakve ružne psovke se više neće tolerirati.Ne želim više gubiti vrijeme na editiranje tvojih neodmjerenih i bezobraznih tekstova. Na portalu katkada sudjeluju i mlade maloljetne i ambiciozne osobe koje nisu dužne da čitaju tvoje neodmjerene tekstove i sa gađenjem prelistavaju topice. Citiraj
asdfgh odgovoreno: 1. prosinac 2008. Autor odgovoreno: 1. prosinac 2008. tomo 73 nemoj se previše živcirati, bit će ovaj tjedan lova imam osjećaj,svrbe me dlanovi a i nešto sam nervozniji,unprofor šta ti kažeš Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 1. prosinac 2008. odgovoreno: 1. prosinac 2008. Ma bit će garant uskoro, evo baš nešto čitam kako će banke ovaj tjedan dati Sanaderu lovu, pa nije vraga da se neće nešta preliti i u MORH i onda...to je to! Citiraj
klanfa odgovoreno: 2. prosinac 2008. odgovoreno: 2. prosinac 2008. Sam si kriv za to,nek ti plati tvoj odvjetnik ili onaj koji je te nagovorio na tužbu.Zar misliš da mi koji nismo tužili državu smo budale a isto smo 1991 potpisali ugovor.I mene su nagovarali na tužbu ali nisam htjeo na to pristati... Citiraj
asdfgh odgovoreno: 4. prosinac 2008. Autor odgovoreno: 4. prosinac 2008. tomo73 ajde provjeri na broj 01/4567-656 kad bude otpremina pa javi Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 4. prosinac 2008. odgovoreno: 4. prosinac 2008. Asdfgh i tomo73 najnovije su vam vijesti da od otpremnina nema ništa do kraja godine. Zvao sam upravo gornji broj u financijama i teta kaže da je to upravo saznala od načelnika i ne samo u svezi otpremnina (ljudi čekaju od kolovoza na isplatu ) da nema novca, već nemaju novac -pazi sad ovo - za ISPLATU PLAĆA u MORHU (čak ni za dar za sv. Nikolu). Nažalost ovo je prvi put od osnivanja HV-a da se nema sredstava niti za plaće. Tako vam stvari stoje -BIG BANANA!!! Citiraj
asdfgh odgovoreno: 4. prosinac 2008. Autor odgovoreno: 4. prosinac 2008. meni je rekla da postoji velika ,velika mogučnost da bude ovaj tjedan.budemo vidjeli sutra,a ovo za plače ne vjerujem da je takva situacija. Citiraj
tomo73 odgovoreno: 4. prosinac 2008. odgovoreno: 4. prosinac 2008. skida me ovaj stalno nemam pojma,zovem a niko mi se ne javlja,nema druge nego zvat ratne drugove da pomagaju Citiraj
asdfgh odgovoreno: 9. prosinac 2008. Autor odgovoreno: 9. prosinac 2008. bok tomo73, imam neku dobru vibru da će biti lova ovaj tjedan (otpremnina ),šta ti misliš ako netko zna nešto o tome da nam javi, možda netko iz vlade ili morh-a pročita pa nam javi. Citiraj
UNPROFOR odgovoreno: 11. prosinac 2008. odgovoreno: 11. prosinac 2008. Ajde ekipa provjerite svoje tekuće račune - mogli bi se ugodno iznenaditi !!! Citiraj
asdfgh odgovoreno: 12. prosinac 2008. Autor odgovoreno: 12. prosinac 2008. hvala unprofor,jučer je sjela.jučer ujutro zvala me gospođa iz morh-a i rekla da počinje isplata,još jedanput puno joj hvala obečala je da će me nazvati kad počinje isplata i nazvala,ima još dobrih ljudi u morh-u.hvala ti na brizi,tomo73 jesi živ čitaš ti ovo ? Citiraj
tomo73 odgovoreno: 15. prosinac 2008. odgovoreno: 15. prosinac 2008. evo ćitam baš mi je drago a meni još ništa znate zašto? jer su poslali u Tvrtkovu na potvrdu pravomoćnosti i još se nije vratilo. Ja zovem Tvrkovu pni nemaju pojma ništa,zovem morh a oni da su poslali 14.10, i da čekaju pa šta da radim ljudi moji pa šta je ovo lud,zbunjen Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.