Jump to content

Raskid ili prijenos ugovora za službeni mob.


ZastoJa

Preporučene objave

Imam službeni mob. Ugovor sa operaterom je takav da na istom ugovoru stoji potpis osobe iz naše tvrtke koja nabavlja te uređaje za onaj dio koji plaća tvtka (interni pozivi) i moj potpis za privatne pozive. Nemam sad kod sene ugovor da točno provjerim, ali znam da sam čitala da postoji neki dio o tome da se ugovor može prenijeti i na nekog drugog ako se to želi prije isteka ugovora. Ugovor je na godinu dana. Ja ću otići iz firme. Budući upravo sa tom osobom koja je potpisala ugovor imam loša iskustva, bojim se da kad vratim mob. ona će telefonirati na moj račun dalje i ja ću ga plaćati do isteka.

Pitanje je, što da poduzmem da me se ne tereti za račun nakon kaj vratim mob? Da li je dovoljno da uvalim toj osobi ili direktoru da mi potpišu da sam ga vratila ili moram s tom osobom u VIP - to neće nikad pristati - ili kako?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vratiti mobitel onome od koga ste ga i dobili.

obavezno napisat potvrdu o vračanju mobitela uz navođenje

broja (091..),marke uređaja,datum vračanja i potpis odgovorne osobe koja će primiti mobitel.

kopiju povratnice dostaviti operateru ,preporočeno sa povratnicom ili na prodajno mjesto uz ovjeru primitka kopije povratnice.

za pozive koji usljede poslije datuma primitka uređaja odgovara onaj koji je uređaj i primio

ili operater ako ne izvrši promjenu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mhm...OK, nadam se da ste u pravu, iako nekako mi se ne čini. Nemojte se ljutiti, cijenim Vaš trud, ali...time ja neću imati nigdje na pismeno da više nisam obveznik plaćanja onog privatnog dijela, samo ću imati da sam vratila mob. Iako, moja prognoza je da će htjeti taj mob. dati nekome drugome od kolega na korištenje, ima kandidata, nije to problem, nego upravo to što imam osjećaj da će mi ta osoba od koje sam primila mob. nešto zapapriti jer mi to i inače radi, podmeće gdje god stigne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Evo mene opet....pozanimala se kod operatera, kažu treba tvrtka za mene tražiti ukidaje platežne odgovornosti....preko urudženog sam dala direktoru tvrtke zahtjev da se to učini, međutim, on kaže neka samo ostavim mob kad idem, da će on to sve srediti kad bude imao vremena. Je, da ne bi! Pa da doma dobijem račun koji nisam napravila!

 

Joj, help! Kaj da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija