Jump to content

Razlog za izvanredni otkaz


ZastoJa

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

Evo me opet.....prekovremene neću moći dokazati, ne postoji automatska evidencija na porti, jedino postoje moje zabilješke o satima.

Dakle, idemo dalje: razlog za izvanredni otkaz moram naći neki drugi. I prvo slijedeće što mi pada na pamet je školovanje na moj račun, a to usavršavanje je potrebno za obavljanje funkcije na kojoj sam....isto tako, za službena putovanaj na drugi kraj Hrvatske ne dobivam dnevnice ni ništa, dakle, za taj dan je plaća kao da sam i bila u sjedištu, iako sam po 10 sati na putu i 5 sati minimum u drugoj poslovnici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neću vam citirati zakone već iskustvo iz prakse sa radnom inspekcijom:kao što poslodavac može da vodi evidenciju o satima provedenim na radu za svoje zaposlenike (redovan rad,blagdani,prekovremeni,godišnji,bolovanja,rad noću),tako i radnik ima prava da vodi svoju evidenciju radnih sati i temeljem toga traži od državnog inspektorata-inspekcije rada,sankcije za poslodavca o neisplaćenim prekovremenima.

 

za službena putovanja poslodavac treba da vam otvori putni nalog i ukoliko koristite svoj automobil u službene svrhe,obračun za refundaciju troška goriva je 2,00 kn/km.Također se priznaju i cestarine u punom iznosu, te dnevnica u iznosu od 85,00 kn (do 12 sati provedenih na službenom putu)ili puna dnevcica 170,00 kn (preko 12 sati).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija