alessia objavljeno: 13. studeni 2008. objavljeno: 13. studeni 2008. Moj suprug će darovnim ugovorom dobiti kuću od svojeg oca u kojoj mi već duže zajedno živimo i zajedno smo nadogradjivali,renovirali itd.zanima me dali ta kuća nakon darovanja ulazi u bračnu stečevinu i dali se ta imovina i kako dijeli u slučaju razvoda i gdje sam ja kao supruga u svemu tome.imamo zajedničko dijete,a on ima 2 djece iz 1.braka.Hvala. Citiraj
renvoi odgovoreno: 13. studeni 2008. odgovoreno: 13. studeni 2008. ta imovina ne ulazi u bračnu stečevinu. u slučaju razvoda, nemate pravo na polovicu ali smatram da biste trebali imati pravo na onoliki dio imovine koji odgovara vrijednosti za koju se vašim doprinosom imovina povećala. Citiraj
alessia odgovoreno: 21. studeni 2008. Autor odgovoreno: 21. studeni 2008. jasno. još jedno malo pitanje: u slučaju da on umre prije mene, kakva je tu podjela s obzirom na 2 djece iz bivšeg braka? Citiraj
bovu odgovoreno: 21. studeni 2008. odgovoreno: 21. studeni 2008. na sve nasljednike jednako s tim da možeš postaviti pitanje bračne stečevine(povečanje imovine) Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.