Jump to content

Oštećena za povećanje plaće


xyyyyy

Preporučene objave

Moram Vam se pohvaliti, prije tri mjeseca napisala sam vam e-mail da sam oštećena za povećanje plaće i da mi je plaća ostala ista punih 6 godina. Poslala sam vam svoj ugovor i Statut. Moram naglasiti da je sjednica u.vijeca bila prije tri dana i da su mene s mojom zamolbom za korekciju osnovice place stavili na 3.tocku dnevnog reda. Sjecate se da mi je netto placa bila 2750 kuna a radim vec 6 godina, prije tri dana je U.vijece diglo jednoglasno ruku i ja sam pobjedila. Od prije tri dana ispravili su svoju grešku danas imam placu 3800 kuna neto. Uspjela sam teškom borbom, bez obzira sto nisam pravnik uspjela sam se izboriti, i zahvaljujuci savjetu Legalisa. Ovim putem još jednom zahvaljujem na svakoj pomoci.

Sada sam mirna i uspjela sam ostvariti ono za što su me zakinuli, napominjem isto tako da od datuma podnosenja zamolbe koja je bila u petom mjesecu obecali su mi retroaktivno da ce isplatiti.

HVALA LEGALIS ZAJEDNO SMO USPJELI, BEZ BORBE NEMA NI USPJEHA, TKO NE RISKIRA NE PROFITIRA. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija