Jump to content

help


anonimno

Preporučene objave

procjena stete je besplatna, pa ne znam sto bi vam tu trebalo vracati, a prijevoz unistenog vozila su duzni platiti. u vezi iznosa koji su vam ponudili, mozete ga pobijati na dva nacina: prvi bi bio da pokusate podici vrijednost vozila iz kataloga (manje km. od prosjeka, dodatna oprema, uscuvanost...) a drugi da pokusate umanjivati vrijednost (postotak) ostatka vozila koji pretpostavljam ostaje vama.

kod ovog drugog pripazite i raspitajte se pri kojem postotku (mislim manje od 20% ali nisam siguran) se smatra da se to vozilo vise ne moze popraviti i registrirati.

ne ide li mirnim putem, morat cete na sud sa upitnim ishodom i troskovima (bez obzira koliko vam se iznos koji ste dobili cinio smijesnim)

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e, stvar je u tome da osigiranje daje manju cifru od one dobivene u tom centru za vozila (telefonskim putem) pa me zanima kako to dokazati. kazu da to ne mogu obrazloziti "jer oni to tako rade, to je poslovna tajna"??? uz to, morao sam platiti 2000 kn jer su raskopali vozilo da bi procijeniti stetu, imam racun od toga

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija