Jump to content

koliko se čeka 2 stupanjsko riješenje


skos

Preporučene objave

Pitanje za znalce 14.01.2009. bijo sam na I.K. i vještak mi je rekao da da mi šalje dokumentaciju u ministarstvo branitelja na reviziju za braniteljsku mirovinu pa me zanima koliko se čeka odgovor tj. riješenje i dali postoji mogučnost da mi revizija prizna hrvi pošto mi je viještak tražijo žalbu koju sam uložijo na odbijenicu za hrvi koju sam dobijo zbog nepravovtemenog podnošenja rekao je da ja nisam hrvi dobijo ne zato što nisam bolestan nego iz pravnih razloga istek roka 2005. dalije iko nakon isteka roka 2005. dobijo hrvi molim tko zna nek odgovori neču mu ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dali braniteljske udruge rade šta u svezi nas branitelja lječenih od ptsp nakon 2005 godine da vlada uputi u sabor izmjene zakona i ukine taj famozni rok za priznavanje statusa hrvi te na taj način izjednači prava nas branitelja a ne da nas dijele i stvaraju razlike među nama.Nisam ja birao kada ču se razbolit i sad ispane da je bolje prošao onaj koji se ranije razbolijo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije da te "tješim"ali drugostupanjsko rješenje ćeš sigurno čekati duže od 3 mjeseca,no možeš otići kod pravnika u nekoj od udruga da ti napiše požurnicu a možeš je i sam napisati.S obzirom da se radi o podnošenju zahtjeva iza zakonskog roka,najvjerojatnije ti neće priznati status, no još ti ostaje Uprvni sud.Oboružaj se strpljenjem i sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija