Jump to content

Policija na vratima- HITNO


ANCIBRU

Preporučene objave

Jutros oko pola 7 na vratima mi zvoni policija. Zvono je tiho pa me nisu probudili odmah, a kada sam skuzio vec su bili na odlasku. Nisam im otvorio vrata. Sto napraviti? Kada ce doci ponovno? Kako je moguce saznati o cemu se radi? Da li nazvati PP i pitati sto se dogadja, kao susjeda je vidla da su zvonili, pa o cemu se radi?

 

Savjete molim- HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Daju li takve info preko telefona? To znaci da se moram odmah odazvati i doci ili se radi samo o urucenju poziva? Mislim, to doba dana mi je sumnjivo da dolaze samo radi urucenja poziva..a ne mogu razumjeti zasto bi dosli osim toga. Vec sam pisao tu na forumu, jedini problem koji u zivotu imam je da me covjek od kojeg sam preko oglasa nesto kupio tuzi za to da sam ga prevario i ne platio, sto je laz..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nazvao sam, provjerio, iz nadlezne PP nisu dolazili na moju adresu danas..

Sto dalje, kazu da mogu dolaziti i iz Uprave koju kada sam nazvao kazu da ima toliko odjela i pododjela da ne mogu znati tko je i da ce doci ponovo pa ako ne nadju nikoga ostaviti poziv. Da li je to tako i u praksi? RIjetko sam doma, vikend je predamnom, nece me biti, nebi zelio da ode dalje pa da si natovarim jos vise problema..

 

MOLIM SAVJETE- HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Opet ja..

 

Susjeda mi opet rekla da su danas ranie dolazlili, zvonili i nakon nekog vremena otisli. Bilo ih je troje i dosli su osobnim autom!!

 

U nadleznoj PP opet nemaju pojima o nicemu.

 

Kako dalje, gdje saznati o cemu se radi?!

 

Ne nadju li me jos koji put sto se moze dogoditi??

 

Mogu li gdje preko JMBG saznati o cemu se radi!

 

MOLIM POMOC

 

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U ZG sam, zato je problem i saznati bilo kakvu info. U PP nemaju pojima, kazu mozda da je iz uprave, a tamo kazu da ima toliko odjela da nemaju pojima tko bi mogao krenuti.

 

Krivo sam se izrazio, osobni auto kao patrolni auto, mislio sam, nije se pojavio nikakav kombi ili slicno. Nisu bili u civilu nego u uniformama na kojima na ledjima pise policija..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija