Jump to content

hok odšteta


katja11

Preporučene objave

Poštovani ,naime prije tjedan dana imala sam frontalni sudar s pijanim vozačem koji je osiguran u Hok-u ,budući da mi ne žele priznati 100 % štete jer tvrde da je branik već skidan,hauba također ,te spominju amortizaciju na 50% na određenim dijelovima vozila

smatram da nije fer procjena,a ne ide mi se na sud jer to traje godinama,što mogu napraviti i da li su u pravu jer mi nema logike da plaćam račune za popravak ukoliko nisam kriva :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ajoooooj, HOK, HOK!

Ja sam imao sličnu situaciju. Naime, meni je dok sam bio na treningu vozač oduzeo prednost i naravno preletio sam preko njega. Bicikla je pukla na pola i naravno taj vozač je bio osiguran kod HOK-a. To je bio živi "show" poslje oko odštete za biciklu. Naime, bicikla košta 19,000 kn i bila je stara 6 mj. dakle nova. Prvo su mi podnudili 6000, pa 8000, pa sam uzeo odvjetnika pa je bilo 10500 pa sam i to odbio da bi na kraju jedva izvukao 12 000. Ali to nije sve, nakon što sam pristao na odštetu, na ugovoru je jasno pisalo da se isplata vrši u roku od 10 dana, ja sam je čekao 3 mijeseca!!! Stalno su se pravdali nekim glupim ali doista glupim izlikama. I jedva sam to na kraju dobio kad je odvijetnik posalo opomenu pred tužbu i stalno smo vršli pritisak na dotično osiguranje.

 

Tako ako i Vi planirate izvuči pošteno cifru od tog tzv. osiguranja morate bit jako uporni i naravno ništa nemojte radit bez odvjetnika! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Pokušajte pismenim putem osim od HOK-a tražiti i od osobe koja je počinila štetu pa ju informirati da štetu potražujete od njega s obzirom da od osiguranja ne uspijevate .Postupite kao štto postupaju banke naplate od koga prvo mogu , a ako polica dotičnog gospodina nema neku snagu onda neka plati počinitelj , a onda nek on tjera svoje osiguranje .Nigdje ne piše da se Vi morate naplatiti od osiguranja .

 

 

Pozdrav ! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija