Jump to content

Theodore Kaczynski


nisamkriv

Preporučene objave

gospodo draga, pročitajte si Unabomberov manifest i opčenito o dotičnom gospodinu, zasmrdite ruke vitezitom i roknimo Taborskog i cijelu zločinačku #OOPS#, pogledajte i Grčku, vrijeme je da se krene, vratimo im '91, čejeni su bili mila majka prema ovoj #OOPS#i, eto vam rješenja svi znamo di ima love ak vam je do nje, van s SSG-ima, stingerima i sl, nadam se da ste bili pametni pa nekaj i sačuvali, ja imam cijelu hrpu toga i spreman sam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dotični je bio terorist sa dijagnozom paranoidna shizofrenia. Osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja zbog ubojstva troje ljudi te ranjavanja dvadeset i devet. U zatvoru se pokušao i ubiti.

Ako vam je to uzor onda imate ozbiljne probleme koji se ne mogu rješiti na ovom Forumu.

Inače, ovdje se do sada nije tolerirao govor mržnje pa se nadam da će tako i ostati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Podsjećam i da je držanje nedozvoljenog naoružanja kazneno djelo za koje Vam se putem ovog foruma može ući u trag. Svako daljnje poticanje na nasilje će rezultirati takvom akcijom.

 

I inače da znate: siguran sam da laki prijenosi protuzračni sustav FIM 92 - poznat i kao Stinger, proizvođača američkog Raytheona nemate, a sve da ste i imali oprema za njega, ona Vam više ne funkcionira, pa nećete izazvati kod nikog strah.

 

Isprazne priče ostavite za druge forume. Ovdje držimo do ozbiljnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija