Jump to content

Inspekcija rada


Celeron

Preporučene objave

Početkom siječnja, dakle, prije skoro 4 mjeseca sam pismenim putem prijavila inspekciji rada nezakonitosti u firmi u kojoj radim(državna firma).

Međutim, inspektor još nije izašao na teren, a u povjerenju sam čula od radne kolegice, čiji je suprug inspektor u sasvim drugom sektoru, da se inspektor raspitivao o meni, rekao je moje ime i što sam prijavila, i pitao njega je li to sve doista tako. Nadala sam se da će inspektor doći nakon što mu je kolega sve potvrdio, ali još ne dolazi.

Tužila bih ga nadležnima, ali, on je jedini inspektor rada na ovom terenu, pa ne znam što mi je činiti, a stanje u firmi je svakim danom sve gore.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne razumijem se u zakonske mogućnosti, ali ovo okolo naokolo bi se moglo razbiti prvo Vama o glavu.Ja bih osobno ponovno podnijela prijavu na neku višu instancu ako postoji mogućnost i zaštitila sebe jer zapamtite kad krene, nitko od kolega neće stati na Vašu stranu (to znam iz vlastitog iskustva)i ostati ćete sami.Zaštiti se čim prije na bilo kakav način, možda da čak i snimite nešto bez obzira koliko zvučalo paranoično i smiješno.

Čuvajte se, želim Vam sve najbolje i da uspijete u svom naumu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija