Jump to content

participacija u bolnicama


flammer

Preporučene objave

zanima me kako da se unaprijed zna koliko ce kostati bonicko lijecenje, jasno mi je da to ovisi o dijagnozi i nacinu dobivanja dijagnoze no mora postojati nekakav cjenik. tipa cjepivo je toliko i toliko pregled je toliko, vadenje krvi toliko a dan u bolnici 100 kn. u ducanu imamo cijenu u frizerskom salonu je cijena za usluge navedena, pa i kod stomatologa. u cemu je fora. na kraju krajeva izljecen si i ides doma i naplati ti maksimalno koliko ide tj 3000 kn i ti kazes sorry nemam pa sta onda.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obzirom na taj "novi" aboriđini DTS sustav teško je točno reći cifru na početku, no otprilike se zna koliko bi to nešto tamo moglo koštati.

 

To ti je nešto kao da uđeš u šoping centar, pa šopingiraš (trpaš stvari u kolica) i tek kad ti na kraju teta na kasi obračuna sve kaj si nakupio u košarici znaš u končnici koliki si ceh napravio.

 

Sustav je takav kakav je, i iskreno nikada nisam vidio usporedbu između onog što je bilo i ovog što je sada, no nešto mi govori da su sada prema ovom novom obračunu računi nešto veći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija