Jump to content

zatvor


deltacro

Preporučene objave

što poduzeti kad vam sudac odredi kaznu zadržavanja u zatvoru do donošenja presude,a nakon žalbe odvjetnika Visoki sud prihvača žalbu i kaže da NIJE bilo OSNOVE za zadržavenje u zatvoru.... nakon te odluke visokog suda pušten nakon tri dana provedena u zatvoru,u prostoriji sa 25 osoba,spavanje na podu ( madrac ) bolestan hrvi (ptsp) ,patim od fobije i mraka, u toj prostoriji gušio se od dima cigareta,a svoju terapiju dobio tek drugi dan nakon pregleda specijaliste psihijatra koji se čudio što ja radim u zatvoru obzirom na svoju bolest.... molim savijet imam li ikakva prava na odštetu obzirom na odluku Visokog suda da nije bilo OSNOVE ! hvala. :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala vam na odgovorima..naime po izlasku iz te grobnice gdje sam molio samo da umrem jer to nisam mogao više izdržati i bio sam spreman na sve da učinim kako bi skrati tu patnju ,zahvaljujem dragom Bogu i visokom sudu što sam pušten jer tamo je pakao.. po povratku odmah sam se javio svojoj psih.liječnici koja mi je dijagdnosticirala reakcija na stres F 43.0(retraumatizacija ptsp chr., nije mi omogučen transfer sa doktoricom obzirom da sam pod njezinim stalnim nadzorm tako je ona konstatirala. primarijus psihijatar Mandić dao je svoj nalaz i mišljenje da sve sam ovo teško prihvatio,da sam nesretan,tjeskoban i depresivan. Od toga trenutka kad sam izašao skroz sam pod nadzorom psihijatra imamo sam problem sa visokim krvnim tlakom,noču nemogu zaspati,imam gušenja strah još veči jer sam ta tri dana bio kao u grobnici noču nema svjetla a ja bez svijetla sam izluđen,nisam imao zraka ( gotovo su svi tamo pušili ),zatvoren prostor ,rešetke,žice pa sve me opet vratilo u dane ratovanja i vjerujte da sam propatio gore od presude svoje države odnosno suda nego da su me agresori na našu domovinu zarobili.... moje duševne boli neznam tko mi i kako to može platiti ako netko za neku izjavu gluposti u novinama tražio velike sume ovo moje je daleko veća tragedija i sad sam definitivno još smanjio život za nekoliko godina... oni koji su počinili teška kaznena djela pa imaju pravo na zdravstvenu njegu a ja HRVi bolesnik 30 % stalno po ptsp, svih godina redovito pod nadzorm liječnika ,KBC Rebro Zagreb,osijek,našice i nemam nikakva prava da dobijem zdravstvenu njegu ili nešto drugo..iako nemam nikakve krivice no sud je tako odlučio pa zar nije bolje da sam negdje nešto kopao,radio,bio na zraku i ako sam več morao biti kažnjen po njihovim presudama koje su sramotne tako se jednom hrvatskom branitelju pokazuje največa brutalnost i zanemarivanje sih moji prava za kje svi tvrde kako smo posebna populacija i zaštičeni... recite kako treba to dokazati što sam propatio u ta tri dana -uputite me zar nije dovoljno što je doktorica mi rekla da sam ponovno doživio novi ptsp.

-oprostite pa onda imam pravo potraživanja i troškova mog odvjetnika kojeg sam platio da bi poslao žalbu koja je i uvažena ,sve je to u toj presudi da me zatvori ,a onda NEMA OSNOVE za zatvaranje .hoče i to platiti..hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija