Jump to content

hitno treba pomoć


d-igor

Preporučene objave

11.1.07 godine vozio sam pod utjecajem alkohola i dobio kaznu ali sam se žalio, da je previsoka.da bi 24.5.09 godine dobio riješenje od suda da žalba nije priznata i da trebam platiti novčanu kaznu a sud je tu odluku donio prošle godine pa me zanima dali se mogu žaliti na to i kako bi mogao da to ne platim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imala sam sličnu situaciju,stvar nije bila u alkoholu,ali kazna je kazna pa da ti ukratko ispričam.Dobila sam obavijest da u poreznoj podmirim dug od kazne,jer ju naravno nisam podmirila na vrijeme.Dogovorila sam se s njima da bi na rate platila.Platila sam jednu ratu i opet ništa,te sam za neko vrijeme bila pozvana na prekršajni sud da se dogovorim da li bi ipak platila ili bi u zatvor na tri dana.Rekla sam da bi u zatvor,ali pošto nisam znala kad bi mi pasalo,rekla sam gospođi da ću doći za par dana i rezervirati si termin.U međuvremenu sam zaboravila na dogovor,a nakon nekog vremena dobila sam obavijest da se kazna ukida radi zastare.Nemogu ti garantirati da će i s tobom biti tako,ali to na rate je dobra fora,malo platiš pa čekaš šta će se događati.U zatvoru nema mjesta tako da ne vjerujem da ćeš uopće doći na red.POZDRAV

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pusti petpeticu, taj bi stavio i mamu u zatvor da može.

Isto je i meni napisao, pravo na žalbu više namaš, nazovi sud koji ti je izdao prvotno rješenje, daj im broj rješena i dogovori se na rate. Ja sam reko da mogu placat po cca 100 -200 kn na mj. a kazna mi je 3000 soma i rekli su nema problema, glavno da se vidi da nešto uplatiš svaki mjesec.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija