Jump to content

odvjetnik


damanra

Preporučene objave

Dogovorio sam sa investitorom cijenu stana,te mi je on predložio da ima svog pravnika koji će izvaditi sve potrebne papire,napraviti pred i kup. ugovor.Uporabnu dozvolu će dobiti za pet šest dana(?).Obzirom da do sada nisam imao prilike kupovati stan,mislim da bih trebao angažirati stručnu osobu koja bi provjerila vlasništvo i izvršila sve ostale radnje do uknjiženja u zemljišne knjige.

Obzirom da ne poznam baš takvu osobu molio bi da mi netko tko ima iskustva sa kupovinom stana preporuči pravu osobu.Želim napomenuti da okolina zgrade nije asvaltirana te mi je rekao da je to njegov posao i da će on to učiniti.

Što mislite da li bi se čovjek smio upustiti u kupnju prije nego dobije Uporabnu dozvolu?Da li on uopće može dobiti uporabnu dozvolu prije nego dovrši objekt u cijelosti?Sve me navodi na neku sumnju obzirom da je bez problema puno spustio cijenu!Pozdrav svima!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako možeš ne kupuj stan koji nema uporabnu dozvolu i nije etažiran. ertažiranje košta i zbog etažiranja se umanjuje cijena stana.

izbjegavaj investitorova odvjetnika tj. dobro provjeri ugovor koji češ eventualno potpisati a sastavio ga je odvjetnik investitora.posebno obrati pozornost na tekst ispisan malim slovima.

 

stan kupi samo ako ti za isti predoče novi vlasnički list.

tada sklopi predugovor i temeljem istog upiši založno pravo na visinu kapare do sklapanja glavnog ugovora i sa raskidnim uvjetima i provjeri stanje u gruntovnoj knjizi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija