Jump to content

Godišnji odmor


bigi39

Preporučene objave

Pozdrav svima

 

evo ovako radi se o tome da u jednoj firmi radim već godinu i 5 jeseci i nisam koristio niti jednom godišnji odmor,sad sam htio uzet i šef kaže da sam ja svoj godišnji iskoristio u 9 mjesecu 2008.g ,ali naravno nisam i nisam dobio nikakvo rješenje za to.otkad sam počeo raditi nisam dobivao niti platne liste.

 

Na kraju ispada da sam ja "zaveden" da sam koristio godišnji odmor a ja radia,Recite mi što mogu tu učiniti? nadam se odgovorima,

 

hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste prijavljeni da radite,obavezno trebate tražiti da vam da izlist svih plaća koje ste primili. ili vas on vuče za nos,pa misli da ćete zaboravit na godišnji koji niste imali,ili ste možda imali kolektivni godišnji neka dva tri tjedna u 9.mj,ako stvarno niste tada radili, pa vam možda nije naglasio da je to godišnji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tražio sam i dobio sam dopis da sam koristio godišnji za 2008. u rujnu 2008. tražio sam platne liste nisam ih jos dobio,bojim se da šef i knjigovođa nešto mute.i da me želu prevariti,jer od dana kad sam tražio godišnji iskreno šef me počeo maltretirat,odrađujem poslove koji mi nisu u opisu radnog mjesta,tj. nisam takoreć ni imao opis radnog mjesta niti pravilnik po kojem bi trebao raditi i onda kad smo se počeli natezati sutradan je sastavio pravilnik o ponašanju radnika na radnom mjestu,a najsmješnije od svega je to da ga je sastavio po meni,opis mene u pravilniku,lako moguće da i otkaz dobijem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija