Jump to content

Rastava-Majka muža ne može izbaciti ženu iz vlastite kuće????


299

Preporučene objave

pozdrav

 

Ukratko, frend se oženio za ženu koja ima 2 propala braka, 3-4 djece iz njih i 2 u novom braku. Budući da je krala novce, uzimala muževu i najviše od muževe majke kartice i sve trošila dok su djeca bila gladna... i dolazi do razvoda.Djeca će najvjerojatnije pripasti ocu(baš kao i sva ostala djeca prije očevima)

I sad ispada da muževa majka nju ne može izbaciti iz kuće koja je cjelokupna u njenom vlasništvu(nije sinova) a usput žena nigdje dakako ne radi.

 

DA LI JE MOGUĆER DA JU NE MOŽE izbaciti iz kuće?????? Jer njoj snaha tako i tako nije ništa po rodu ni po ničemu.I muž bi ju izbacio!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Muževa majka ne mora ako neće imati bivšu snahu u kući.

Lijepo neka muževa majka promijeni bravu a snahine stvari zapakira i upozorite ju pismenim putem da ukoliko ih u određenom roku ne preuzme , da ne će odgovarati za njih . To je najkraći put .

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

299 je napisao:

pozdrav

 

hvala na odgovoru

snaha je to vec htjela napraviti ali joj je bas pravna sluzba(socijalno ili sto vec) kao reklo da ju ne može izbaciti???

 

Centar za socijalnu skrb se ponaša po sistemu 'brigo moja prijeđi na drugoga'. Kad se osoba nađe na cesti, postaje njihova briga.

Inače postoji procedura - pismeni otkaz, otkazni rok (za iseljenje)... Ali ako je krala po kući, tko vas može prisiliti da takvu osobu primite natrag pod krov?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija